На Свалявщині злодії пробрались в приміщення двох держустанов та в приватне підприємство

На Свалявщині злодії пробрались в приміщення двох держустанов та в приватне підприємство
Правоохоронці розкрили крадіжку з приміщення двох держустанов та одну з приватного підприємства. У їх скоєнні підозрюються мешканці Сваляви та Мукачева, обидва раніше судимі. За вчинене їм загрожує до шести років позбавлення волі.

 

Працівники Свалявського відділення поліції оперативно розкрили крадіжку з двох держустанов. Кримінальне правопорушення скоїв раніше судимий 21-річний місцевий мешканець. З приміщення  будинку престарілих, що у райцентрі, чоловік викрав телефон, який належить підопічній. Також встановлено, що свалявець  причетний до скоєння ще одної крадіжки. З кабінету реабілітаційного центру чоловік викрав мобільний дороговартісний телефон та гаманець. 

Слідство в обох справах триває. Кримінальні провадження відкриті  за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України, речові докази частково вилучені. 

Також свалявські поліцейські розкрили крадіжку з місцевого приватного підприємства. Від працівників товариства викрали їх особисті речі: гроші в сумі 10 тисяч гривень, золоті прикраси та документи. 

У скоєнні крадіжки поліція підозрює  27-річного  мукачівця. Чоловік нещодавно звільнився з місця позбавлення  волі, де відбував покарання за скоєння аналогічних злочинів. 

Як встановили правоохоронці, мукачівець під приводом працевлаштування на підприємство, зайшов безперешкодно на територію, звідки з роздягальні, зламавши шафи для зберігання особистих речей, викрав майно працівників. Загалом потерпілих п’ять осіб. 

Сьогодні вирішується питання щодо повідомлення йому підозри у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.185 ККУ. Слідство у справі триває. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

30 жовтня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів