Як вигідно підключити домашній інтернет в Ужгороді

Як вигідно підключити домашній інтернет в Ужгороді
Пошук надійного інтернет-провайдера — не завжди проста справа. То інтернет літає з обіцяною швидкістю, яка зникає під час негоди, то з'єднання стабільне, однак «повзе» повільніше, аніж вантажиться відео на ютубі.

 

Київстар розриває це зачароване коло і пропонує новим абонентам в Ужгороді не лише відмінну якість і цілодобову підтримку, а й приємні акції, які збережуть сімейний бюджет від надлишкових витрат.

Чому українці довіряють Київстар

Існує низка причин, чому варто обрати саме Київстар, щоб провести домашній інтернет в Ужгороді. По-перше, це стабільна швидкість до 100 Мбіт/с. Такий показник став можливий завдяки технології FTTB. Дослівно це розшифровується як Fiber To The Building — «оптика до будинку». Як це працює? До кожного будинку чи квартири, де планується підключення, проводять оптоволоконний кабель Ethernet. Оптоволокно з мінімальною пропускною здатністю у 1 Гбіт/с забезпечує стабільність інтернет-зв’язку за будь-яких умов, а користувачеві не потрібно додатково сплачувати за підключення чи купувати модем та інше вартісне обладнання.

По-друге, Київстар пропонує своїм абонентам безлімітний трафік у межах послуги «Домашній Інтернет», а також можливість дротового та бездротового (за допомогою Wifi-роутера) під'єднання. Третій беззаперечний плюс — просте керування рахунками та цілодобова підтримка. Завдяки системі самообслуговування «Мій Київстар» ви можете перевірити стан, поповнити рахунок, поставити питання службі підтримці за допомогою свого смартфону будь-якої хвилини. На сайті працюють онлайн-експерти, які оперативно опрацьовують будь-які запити, скарги чи пропозицію. Зрештою, контакт-центр реагує на дзвінки абонентів цілодобово та без вихідних, щоб якомога швидше усунути некомфортну проблему.

Як підключити інтернет від Київстар: покрокова інструкція

  1. Залишіть заявку на офіційному сайті провайдера https://kyivstar.ua/uk/home-kyivstar/internet/uzhhorod, де вам треба вказати свій телефон та домашню адресу.
  2. Найближчим часом вам зателефонує оператор. З'ясуйте можливість проведення кабелю за вашою адресою, оберіть найзручніший для вас тариф, визначте дату приїзду бригади спеціалістів.
  3. Завчасно обговоріть необхідність роутера. Якщо ви не бажаєте купляти пристрій самостійно, то скористайтеся послугами «Роутер» або «Роутер+», і Київстар поверне вам частину грошей у вигляді знижки на послугу «Домашній Інтернет» протягом кількох місяців.
  4. У визначений день спеціалісти компанії здійснюють усі роботи по підключенню безкоштовно. Щоб почати користуватися послугами, поповніть рахунок на сумму абонплати за два місяці.

Огляд вигідних пропозицій

Якщо ви вирішили провести інтернет від Київстар, то в нас є гарна новина: саме зараз діє акція «Власна знижка» для нових абонентів. Замовляючи тариф «Безлім 100», ви отримуєте безлімітний трафік зі швидкістю до 100 Мбіт/с, а також знижку 50% на 4 календарних місяці після початку користування послугою.

Хочете провести не тільки інтернет, а ще й телебачення? Для мешканців Ужгорода діють вигідні тарифи в межах послуги «Все разом». Залежно від тарифу ви отримуєте безлімітний швидкісний інтернет до 100 Мбіт/с, безлімітні дзвінки в мережі Київстар, а також низку додаткових можливостей:

  • «Щедрий» — це 300 хв на інші мобільні оператори та за кордон;
  • «Комфорт» — 9000 МБ мобільного інтернету і безліміт на 41 сервіс, 150 хв на інші мобільні оператори та за кордон, а також 127 каналів домашнього телебачення;
  • «Ігровий» — знахідка для геймерів: окрім безлімітного мобільного інтернету та 300 хв на інші мобільні оператори й за кордон ви отримуєте бонуси від Wargaming (танковий преміум акаунт на весь час користування тарифом; преміальний танк та екіпаж для танка).

 

01 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів