Як на Закарпатті отримати гідну роботу з зарплатою європейського рівня

Як на Закарпатті отримати гідну роботу з зарплатою європейського рівня
Проблема трудової міграції українців за кордон набула величезних масштабів – це вже майже національне лихо. Мільйони громадян, у тому числі й молоді мешканці наших західних областей, покидають домівки у пошуках гідної зарплати. Проте є приклади, коли бізнес у нашій країні зміг вирішити кадрову проблему, а люди отримали шанс на гідне життя на рідній землі.

 

«АТБ», працюючи на українському ринку роздрібної торгівлі вже понад чверть сторіччя, створила унікальну модель підготовки кадрів та їхньої ефективної мотивації. Не важливо, має людина певні навички чи тільки-но отримала диплом вишу, технікуму, коледжу, а може, шукає себе після повернення із зони бойових дій на сході країни.

Аби гарантовано мати у штаті добре підготовлених менеджерів, логістів, бухгалтерів, керівників відділів, охоронців, продавців, компанія взялася власним коштом забезпечувати їм фахову освіту. На початку 2000-х  у Дніпрі відкрили перший  учбовий центр «АТБ». Згодом аналогічні заклади компанії «АТБ-Маркет» з’явилися у столиці, Одесі та Львові. Сьогодні вони є гордістю компанії  і підтримують її динамічний розвиток, формуючи  потужний  внутрішній  кадровий  резерв. Кожного року тут підвищують кваліфікацію й отримують нові навички понад 4000 осіб. Курс навчання у таких центрах  є обов’язковою вимогою для тих, хто прагне отримати керівну посаду – стати на чолі нового дискаунтера, яких щорічно відкривається близько сотні.

Мережа «АТБ» зараз налічує 1030 маркети у 264 населених пунктах 22 областей країни, у тому числі й на Закарпатті.  Ці дискаунтери щодня відвідують понад  3,5 мільйони постійних клієнтів.  Дані показники  постійно зростають, бо динамічний розвиток мережі є неодмінною складовою стратегії «АТБ». Влітку цього року почав роботу перший сучасний дискаунтер корпорації «АТБ» у нашій Закарпатській області. Він цілодобово працює в Ужгороді на вул. Капушанській, 175а. Цей супермаркет облаштували за новою для нашої країни концепцією енергоефективності та зручності.

Магазин став п’ятнадцятим у переліку торговельних представництв, які з’явилися з початку 2019-го у наших західних областях.   

«Разом із розширенням компанії ми продовжуємо інвестувати в людей. Крок за кроком оновлюємо систему оплати праці та мотивації персоналу. Для нас важливо, щоб співробітники компанії отримували гідну винагороду та мали бажання працювати з повною віддачею, – розповідає голова Ради директорів, генеральний директор корпорації «АТБ» Борис Марков. – Питанню ефективної мотивації своїх співробітників ми приділяємо особливу увагу. Маємо декілька постійних заохочувальних програм для різних категорій працівників. Вони спрямовані на досягнення максимального рівня внутрішніх торгових стандартів і обслуговування покупців. Найкращі виконавці отримують премії, заохочення, пам’ятні нагороди тощо».

Отже, як роботодавець  «АТБ» має великий перелік переваг, який не обмежується тільки стабільною зарплатою  та можливістю збудувати кар’єру. Тут співробітники можуть  пройти безкоштовне фахове навчання та навіть  знайти своє покликання. Кадрова політика компанії спрямована на розвиток людського капіталу. До складу корпорації сьогодні входять численні підприємства, які займаються управлінням активами, логістикою, виробництвом продуктів харчування. Завдяки потужному кадровому потенціалу вони роками стабільно обіймають лідируючі позиції у своїх сегментах бізнесу.

Ольга Маслюк

 

01 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів