Жінки, зберігайте: особливості вікового макіяжу

Зберігайте, щоб не загубити.

 

Основа

 

Основа — це засіб, який тонким шаром наноситься на чисте обличчя. Його завдання — розгладження нерівностей, приховування недоліків, іноді — матування шкіри (якщо це зазначено на упаковці). Завдяки їй вам буде простіше нанести декоративну косметику, і вона буде краще триматися протягом дня. Якщо ви хочете візуально зменшити кількість зморшок чи великих пор, або скорегувати тон обличчя, то все, що вам потрібно, це праймер. Хороший праймер здатний зменшити витрати косметики, адже вона краще лягає на зволожену шкіру і простіше розподіляється по поверхні.

 

 

 

 

Тональний крем

 

Тональний крем — це засіб, що у своєму складі містить пігмент. Необхідно вибрати відтінок, близький до вашого кольору шкіри. Ідеально, якщо він на 100% збігається з вашим тоном чи буде світлішим (буквально на одиницю, щоб ви змогли змінити результат за допомогою пудри). Саме цей тип косметики здатний забезпечити ліфтинг-ефект і візуально омолодити вас.

 

Відмовтеся від тональних засобів, які сушать шкіру і підкреслюють її недоліки (пори і зморшки). Ваш вибір — засіб, який виглядає природно, але вирівнює колір обличчя. Непокоїтеся через блиск у Т-зоні? Підберіть хорошу пудру — краще дрібного помелу і без ефекту мерехтіння — і використовуйте її протягом дня.

 

Консилер

 

Консилер — це практично міні-тональник. Його тонка і легка фактура допомагає скорегувати макіяж невеликих зон під очима, на лобі, на підборідді, навколо губ. Немає кращого засобу для того, щоб приховати темні кола під очима. Чим краще замаскуєте, тим більше людей подумають, що ви добре відпочили.

 

Рум'яна

 

Вони допоможуть вам надати шкірі більш здорового вигляду і приємного сяйва. Адже всі ми часом злегка червоніємо, коли бентежимося чи відчуваємо навантаження. Брюнеткам після 45 років при нанесенні макіяжу дуже важливо виділити вилиці рожевим відтінком. Втім, ніжний персиковий шар рум'ян необхідний і блондинкам, і шатенкам. Тільки не переборщіть з насиченістю кольору — це дуже старить!

 

Брови

 

Сучасна мода приділяє особливу увагу бровам, тому ви маєте подбати про їхню форму і наповненість кольором. Це, до речі, дійсно важливо, якщо ви хочете домогтися більш виразного погляду. Відкладіть пінцет, він потрібен лише для акуратної корекції вигину. Користуйтеся олівцем, тінями, воском чи гелем для брів.

 

Підводка для очей, тіні для очей і туш для вій

 

Що стосується тіней, підводок, туші для вій і олівців для очей, то тут є необмежені можливості для експериментів. Коли ви опануєте правильну техніку нанесення, ви зможете у свої 45 робити ефектний повсякденний або вечірній макіяж. Віковий макіяж вимагає від тіней матовості. На жаль, частіше за все блискучі засоби дуже негарно підкреслюють складочки і зморшки. Зате підводка, нанесена близько до лінії росту вій, зробить цю зону темнішою і виразнішою.

 

Помада і блиск

 

Нарешті, за допомогою помади чи блиску можна зволожити губи. І, звичайно, підкреслити їхню природну красу завдяки відповідним пігментам. Не бійтеся яскравих і глибоких відтінків, ви не зобов'язані зупинятися лише на нейтральних, якщо ви старші 45. На все свій час і свій привід. Обов'язково відлущуйте шкіру губ і зволожуйте її бальзамами, щоб наносити колір тільки на гладку і м'яку поверхню.

 

Важливо правильно підготувати шкіру до нанесення макіяжу. Тому ранковий ритуал у ванній повинен включати контрастне вмивання (теплою і прохолодною водою), короткочасне прикладання шматочків льоду до нижніх повік і використання тоніка. Останній «розбудить» тканини і підготує їх до подальших процедур. Якщо ваша шкіра роздратована або на ній є висипання, то до мейкапу ви зобов'язані заспокоїти її, використовуючи різні лікувальні засоби.

 

Будьте красивими!

 

05 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів