І таке буває: щоб проїхати до ЄС через "Тису", пакистанець прикинувся норвежцем

І таке буває: щоб проїхати до ЄС через "Тису", пакистанець прикинувся норвежцем
Учора ввечері прикордонники відділу «Тиса» затримали у пункті пропуску «Чоп (Страж)» чоловіка, який намагався виїхати за межі України за чужим паспортом.

 

Під час перевірки документіводного з пасажирів потягу «Мукачево-Кошице» у прикордонного наряду виникли сумніви щодо дійсності паспорта громадянина Норвегії. Отож, документ направили на поглиблену перевірку. У результаті дослідження встановлено, що наданий на контроль паспортне належить пред’явнику. Правопорушник, який назвався громадянином Пакистану, не мав при собі жодних документів, що посвідчують особута законність перебування на території України.

Затриманого доставили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону. Після встановлення особи правопорушника його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону України. Також за даним фактом до Ужгородського відділення поліції ГУНП у Закарпатській області прикордонниками направлено повідомлення про виявлення ознак правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч.3 ст.357 ККУ «Викрадення, привласнення, вимагання документів, штампів, печаток та заволодіння ними шляхом шахрайства чи зловживання службовим становищем або їх пошкодження».

Прес-служба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів