Естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії запрошує відсвяткувати своє 14-ліття!

Естрадно-духовий оркестр Закарпатської обласної філармонії запрошує відсвяткувати своє 14-ліття!
Запрошуємо друзів та шанувальників приєднатися до святкування 21 листопада о 18.30!

 

У програмі, як завжди, смачний музичний коктейль із творів композиторів сьогодення та класиків: Й.С.Баха, В.Фука, Н.Грінбаума, Ф.Меркюрі, Д.Хенсона та інших. Солісти –  яскраві майстри сцени А.Калинич (ударні інструменти), Г.Гаврилко (вокал), Є.Цанько (акордеон), Г.Чепура (кларнет).

Керівник – народний артист України Володимир Співак.

Ведуча – О.Донецька.

 СВЯТКУЙМО РАЗОМ!!!  

МИ ГАРАНТУЄМО МАКСИМУМ ПОЗИТИВУ ТА ЯСКРАВИХ ЕМОЦІЙ!!! 

Коротко про колектив:

Заснований у листопаді 2005 року, та вже встиг реалізувати багато авторських програм, запам’ятатися самобутністю та сміливими задумами, обзавестися колом своїх щирих шанувальників. Репертуар духового оркестру складають  твори композиторів-класиків, обробки народних пісень, сучасна популярна та джазова музика. Творча дружба та тісна співпраця поєднує керівника колективу із сучасним композитором, заслуженим діячем мистецтв України Володимиром Конончуком, завдяки чому значну частину репертуару оркестру складають твори в аранжуванні цього автора.

Колектив  затребований на різних урочистостях, у громадсько-політичних акціях і державних святах. У складі колективу  багато талановитих  виконавців, що неодноразово демонстрували свою майстерність на обласній сцені як солісти. Серед них – А.Калинич (ударні інструменти), С.Керечанин (туба), Р.Сич (саксофон), О.Співак (труба), Р.Сойма (саксофон), І.Філіпенко (вокал).

Духовий оркестр – двічі лауреат обласної премії ім. Дезидерія Задора в номінації «Концертно-виконавська діяльність».

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів