Будьте уважні: в Ужгороді фіксують випадки крадіжок від пасажирів у маршрутках

Будьте уважні: в Ужгороді фіксують випадки крадіжок від пасажирів у маршрутках
В Ужгороді продовжують грабувати пасажирів у маршрутках. І навіть якщо грабіжників ловлять "на гарячому" та здають поліції, через кілька тижнів їх знову помічають у громадському транспорті.

 

До слова, крадійки можуть працювати в парі або з подільником, який швидко підбирає її при втечі з автобуса. Як було у випадку, про який Вікторія Ковач розповіла у мережі:

"Будьте обережними. У маршутках знову їздять грабіжники. Сьогодні (13 листопада) в маршутці №12 близько 16:00 з моєї сумки хотіла витягнути гаманець жінка років 30-35, блондинка. Я відчула, що мій рюкзак хтось відкриває і розвернулась, як вона відразу закинула гаманець на місце. Почала погрожувати, що зі мною розберуться та телефонувати комусь. Як тільки маршутка зупинилась, біля нас зупинилась і машина, вибіг чоловік з ломиком та хотів вибити двері. Водій відкрив їх, жінка вибігла та вони поїхали...Прикріплюю відео на якій машині вони поїхали.." - пише дівчина.

Вікторія одразу викликала на місце поліцію, надали відео та фото, та написала заяву.

Ужгородці радяться, як можна рятуватись від злодійок і одним із варіантів пропонують розвішувати фото тих, кого вдалось зняти у маршрутках. 

До речі, водії, які знають вже крадійок в обличчя, попереджають при їхній появі пасажирів.

0312.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

14 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів