Кому роботу? Зросла кількість вакансій, заявлених роботодавцями до служби зайнятості Закарпаття

Кому роботу? Зросла кількість вакансій, заявлених роботодавцями до служби зайнятості Закарпаття
Станом на 1 листопада 2019 року, у порівнянні з минулим роком, кількість вакансій, заявлених роботодавцями до обласної служби зайнятості зросла на 11,8% та становила 2,7 тис. одиниць. Крім того, у базі даних служби зайнятості містилася інформація про 0,7 тис. пропозицій роботи, отриманих з інших джерел.

 

Середній розмір заробітної плати у вакансіях становив 6,2 тис. грн. (на 1 листопада 2018 року – 5,5 тис. грн.), у 74,2% вакансій розмір заробітної плати – вище мінімальної.

За видами економічної діяльності більшість вакансій налічується на підприємствах переробної промисловості (23,5%); в освіті (21,9%); у державному управлінні й обороні (12,3%); у торгівлі та ремонті автотранспорту (10,5%); у транспортній, складській, поштовій і кур’єрській діяльності (8,6%) тощо.

За професійними групами найбільший попит роботодавців спостерігається на робітників з обслуговування технологічного устаткування (34,4%); на кваліфікованих робітників з інструментом (21,1%); на працівників сфери торгівлі та послуг (12,7%) та представників найпростіших професій (10,4%).

Закарпатський обласний центр зайнятості

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

 

19 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів