Євроремонт, нові меблі й навіть... живий куточок: як вигладає дитсадочок в Ужгороді (ФОТО)

Євроремонт, нові меблі й навіть... живий куточок: як вигладає дитсадочок в Ужгороді (ФОТО)
Сучасні дошкільні навчальні заклади всі мають мати такі умови.

 

Про те. в якому стані був дитячий садочок у мікрорайоні Горяни, що в Ужгороді. і як виглядає після капітального оновлення, повідомили у відділі інформаційної роботи Ужгородської міської ради.

Капітальний ремонт у закладі дошкільної освіти №43 загального розвитку завершили в Ужгороді. Після оновлення тут уже другий день триває навчально-виховний процес, міський голова Ужгорода Богдан Андріїв оглянув проведені роботи, поспілкувався з директоркою садочка Ольгою Чиж-Біжик.

За капітальні ремонти у цьому приміщенні взялися лише у 2017-му, за кошти міського бюджету замінили покрівлю, систему опалення, частково електромережу, оновили сходи, в основний корпус перенесли харчоблок. Із міського бюджету тоді спрямували на роботи майже 1,5 млн грн. Зроблені ремонти дозволили відкрити ще одну, додаткову, групу, і вже нині садочок у мікрорайоні Горяни відвідують 64 вихованці молодшої, середньої та старшої груп.

Цього року відремонтували приміщення груп, коридори, санвузол, повністю замінили аварійну підлогу. Загалом у 2019-му на ремонт дитячого садочка з міського бюджету виділили 982,8 тис. грн із міського бюджету. У планах ще – ремонт фасаду будівлі, котельні та впорядкування ігрового майданчика на території цього дитсадка тощо.

На фото - як садочок виглядав:

І яким є після ремонту:

 

19 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів