Ведете малорухливий спосіб життя? Ось ефективні вправи для спини

Ведете малорухливий спосіб життя? Ось ефективні вправи для спини
Фізичні навантаження потрібні кожному, тому зберігайте.

 

№1 — Прогин

Візьміться долонями за сидіння стільця. Потім плавно вигніться, відвівши плечі назад, закинувши голову, а потім плавно прогніться у зворотному напрямку, округливши спину і втягнувши живіт. Під час виконання цієї вправи треба завжди триматися за стілець. Повторити декілька разів.

№2 — Розтяжка

Сядьте рівно в кріслі, одну ногу покладіть на іншу. Проте не як зазвичай — гомілка повинна упиратися зовнішнім боком у коліно. Іншими словами, зігнутою ногою, яка повинна бути паралельна підлозі, потрібно утворити трикутник. Потім натисніть рукою на зігнуте коліно, при цьому злегка нахиліться вперед. У такій позиції має відчуватися натяг м'язів внутрішньої та зовнішньої поверхні стегна. У такому положенні потрібно перебувати 30 секунд. Після цього повторити вправу іншою ногою.

№3 — Присідання

Зрозуміло, що цю вправу буде важче приховати від колег, але у виконанні подібних комплексів немає нічого ганебного. Адже так ви показуєте, що дбаєте про здоров'я своєї спини.

Отже, встаньте перед стільцем, ноги поставте на ширині плечей. Потім сядьте, торкаючись сідницями стільця та одночасно піднімаючи руки вгору. 10-15 раз — і готово.

Ваша спина скаже вам «дякую».

 

19 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів