Закарпатські сноубордисти провели тренувальний збір на льодовику

Закарпатські сноубордисти провели тренувальний збір на льодовику
Троє провідних закарпатських сноубордистів Надія Гапатин та два брати-близнюки Євген та Максим Швайгери провели перший зимовий тренувальний збір на льодовику Каунерталь в австрійських Альпах. Тож над чим працювали та про плани на найближчу перспективу цікавився в старшого тренера збірної області зі сноубордингу Яна Чернея.

 

- Задоволені рівнем готовності сноубордистів перед початком зимового сезону?

- Це перший адаптаційний збір, тож про готовність говорити зарано. Побачимо рівень спортсменів уже під час офіційних стартів, 14 грудня в Італії.

- Погодні умови дозволили повноцінно тренуватися?

- Так, добре, що погода упродовж 10-ти днів не псувалася і ми повноцінно відпрацювали.Паралельно влаштовували міні-спаринги з чеськими сноубордистами, тож було цікаво 

- Які цілі ставите перед спорсменами?

- Невдовзі знову їдемо на австрійський льодовик (Авт: команда вже виїхала),  на другий десятиденний збір -  до Надії Гапатин та братів Швайгерів долучиться ще й гірськолижник Віталік Айб.На зборі, працюватимемо вже над технікою та швидкістю.

А щодо цілей, то сподіваюся, що брати Швайгери боротимуться за потрапляння до кращої десятки у складі юніорської збірної України.А от Надія має стати лідером юніорської збірної України.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів