Чоловічі гольфи – як носити і вибирати?

Чоловічі гольфи – як носити і вибирати?

 

Чоловічий гольф або, як багато хто звик його називати, водолазка - невід'ємна річ у гардеробі кожного чоловіка. Гольф є показником зрілості і спроможності його власника, тому він більш популярний серед дорослих хлопців і чоловіків. Його цінують за практичність і універсальність. Великий вибір кольорової палітри, теплих і легких гольфів можна знайти тут - https://bolf.ua/rus_m_Мужская-одежда_Свитера-мужские_Гольфы-13897.html

Що ж таке гольф?

Гольф (банлон, бадлон, бітловкі, водолазка) - тонкий обтягуючий светр з коміром, що закриває шию. Схожий елемент одягу надягають водолази під водолазний скафандр. Звідси і пішла назва.

Види гольфів

Відсутність великої кількості видів чоловічих гольфів істотно полегшить вам вибір. Незважаючи на те, що видів трохи, вони все ж є:

Класичний гольф - тонкий светр з відкладним коміром, який щільно прилягає до шиї.

Гольф без одвороту - дуже схожий зі светром, так як має круглий виріз, в якому воріт робиться ребристим для прилягання до шиї. Але не такий теплий.

В'язаний чоловічий гольф - утеплена версія водолазки з горловиною, для в'язки якого використовуються прості візерунки і тонкі нитки.

Всі ці види можна розділити ще на припасовані і вільні. Про те, що краще підійде вам, читайте нижче.

Як носити?

Для початку варто відзначити, що гольф є гарєєвим предметом гардероба. Ви можете вибрати бавовняну модель в теплий сезон або вовняну - в зимовий період.

Гольфи з відворотом добре підходять під бізнес кежуал стиль, тому відмінно вписуються під брюки, піджаки і жилетки. Варто зазначити, що колір гольфу повинен бути на пару тонів нижче кольори піджака. Винятком є ??чорний гольф - його можна носити під сірий піджак. Важливо розуміти, що гольф - не сорочка, хоч і відмінно її замінює. Тому рукава не повинні стирчати з-під піджака. Теплі варіанти з горловиною відмінно підходять також під пальто.

Повсякденний кежуал - це поєднання будь-якого виду гольфу з джинсами

Чоловічі гольфи за те і полюбилися, що їх можна використовувати, як в офісних образах, так і в щоденних. Як бачите, універсальність «водолазки» сумніву не підлягає. Величезна колірна гамма, різноманітність візерунків, кілька видів моделей - все це дає можливість підібрати собі гольф під все, що завгодно.

Як обрати?

Тут все дуже просто. Якщо у вас атлетична статура, то зупиніть свій вибір на щільно прилеглих варіантах для підкреслення фігури. Не варто брати прилеглі гольфи худорлявим або повненьким людям - це буде виглядати непривабливо. Краще взяти вільний гольф, який приховає ваші недоліки.

Колір вибирається, звичайно ж, з ваших уподобань. Але якщо ви думаєте про офісний або просто діловому цибулі, то варто виключити яскраві тони. Всім відомо, що класикою буде чорний, білий або сірий гольф. Але для офісів добре підійдуть і речі кремових тонів. Якщо ж ви думаєте про спосіб для вечірніх прогулянок, то тут себе можете ні в чому не обмежувати.

 

 

 

20 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів