Шпаргалка для господинь: смачна запіканка з броколі
Зберігайте чудовий рецепт!
Інгредієнти
- Броколі — 400 г
- Яйця — 4 шт.
- Молоко — 120 мл
- Вершки — 3 ст. л.
- Гірчиця готова — 1 ст. л.
- Борошно — 3 ст. л.
- Сир твердий — 120 г
- Мускатний горіх — 0,5 ч. л.
- Сіль, перець за смаком
Кроки приготування:
1. Броколі розбираємо на суцвіття.
2. Бланшируємо капусту в киплячій воді не більше 3 хвилин і відразу опускаємо в холодну воду.
3. Готуємо заливку: змішуємо яйця з молоком, вершками, гірчицею і борошном. Додаємо мускатний горіх, сіль, перець.
4. У форму для запікання, змащену олією, викладаємо броколі й змішуємо її із приготовленою заливкою.
5. Зверху натираємо сир на грубій тертці.
6. Ставимо в жаровню на 190-200 градусів приблизно на 15-20 хвилин.
Все готово! Всім смачного!
Джерело: Ukr.Media
До теми
- Мукачівський прикордонний загін здійснює набір на військову службу за контрактом!
- Кухня під замовлення: три кроки до вибору ідеальних меблів
- Пакети для продуктів: як обрати ідеальний варіант
- Закарпаток запрошують до участі у безкоштовному проєкті про лідерство та згуртованість
- Стаціонарні басейни “під ключ” від компанії ModernPools
- Укрзалізниця оновила бланк електронного квитка на поїзди до Словаччини
- Як підібрати кухонний гарнітур?
- Як еко-шопер може зберегти ваше здоров'я
- 10 трав та спецій, які варто мати на кухні
- Цікаві страви з Мівіною
- Витяжка Bosch: інновації та стиль для вашої кухні
- Популярність та користь рамена: аналіз та поради
- Спільно зі словацькими колегами "Укрзалізниця" збільшить кількість місць у пікові періоди на маршруті "Мукачево — Кошице"
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Мукачівці зможуть безкоштовно вакцинуватись від грипу
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Львівська залізниця скасувала відучора зупинку приміських потягів на платформі "Мукачево – Прилад".
- Мийки на кухню з двома чашами: функціональність та практичність в одній сантехніці
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
До цієї новини немає коментарів