За зберігання зброї закарпатець перебуває під вартою

За зберігання зброї закарпатець перебуває під вартою
Під час санкціонованого обшуку за місцем проживання фігуранта кримінального провадження правоохоронці Мукачівського відділу поліції вилучили незареєстровану зброю та набої. 40-річного чоловіка затримано у порядку ст.208 КПК України. Він перебуває під вартою

 

Сьогодні,  23 листопада, поліція Мукачева під  процесуальним керівництвом місцевої прокуратури згідно з ухвалою  суду провела обшук помешкання жителя смт. Чинадієво. 

Під  час проведення слідчих дій поліцейські виявили дві пластикові коробки,  які власник помешкання викинув з вікна третього поверху при появі правоохоронців. У обох коробках були пістолети, магазини з набоями різного калібру  та гільзи. 

В подальшому, з кімнат оселі 40-річного  чинадіївця поліцейські вилучили ще 35 набоїв до газового пістолету. 

Все вилучене скеровано на експертизу. Мешканця Мукачівського  району,  який неодноразово потрапляв у поле зору поліції, затримано у порядку ст.208 КПК України. Відомості за вказаним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст.263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального  кодексу України. Зараз вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненому злочині. В рамках кримінального провадження поліцейські встановлять походження та мету зберігання небезпечних предметів.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

 

24 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів