На Закарпатті прикордонники виловили з Тиси контрабандистів-амфібій

На Закарпатті прикордонники виловили з Тиси контрабандистів-амфібій
Результативними стали заходи, що проводились неподалік від населеного пункту Ділове, що на Закарпатті. Так, за оперативною інформацією група реагування у складі військовослужбовців відділення інспекторів прикордонної служби «Ділове» та військовослужбовців прикордонної комендатури швидкого реагування, які прибули для посилення українсько-румунської ділянки кордону, за 50 метрів від кордону затримала чоловіка у мокрому гідрокостюмі.

 

Під час подальших пошуків, на тому ж напрямку правоохоронці виявили ще одного чоловіка. Він мав при собі сумку зі змінним одягом, скоріш за все, для свого поплічника. Затриманими виявились 17 та 21-річний громадяни України. Для з'ясування всіх обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів обох їх доставили до прикордонного підрозділу.

Крім того, спільний прикордонний наряд у складі українських та румунських прикордонників під час моніторингу прилеглої до кордону ділянки на цьому ж напрямку виявив чотири ящики, у яких знаходилось 1500 пачок сигарет.

Затриманому 21-річному громадянину Рахівський районний суд призначив адміністративне стягнення у вигляді семи діб арешту. У неповнолітнього «водолаза» вилучено гідрокостюм.

Зазначимо, що протягом цього року прикордонники Мукачівського загону неодноразово затримували таких ділків-водолазів, в результаті чого у них вилучено 30 гідрокостюмів.

Лише за останній місяць прикордонниками Мукачівського загону припинено 121 правопорушення у результаті чого, накладено штрафів на суму майже 183 тисячі гривень.

Пресслужба Мукачівського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

25 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів