«Аталанта» – «Ювентус»

«Аталанта» – «Ювентус»

 

У центральному матчі 12-го туру Серії А зійдуться «Ювентус» і «Аталанта». Обидві команди борються за місце під сонцем – для «Юве» це боротьба за чемпіонство, а для «Аталанти» боротьба за місце в ЛЧ.

Тому очікуємо що команди гратимуть обережно, але все ж фаворит, яким являється «Ювентус», не програє.

«Аталанта» дуже «лихо» розпочала сезон, забивши 30 голів за 10 матчів, але і пропускала чи мало – 16 голів пропущено за цих 10 матчів. Але два останні матчі показали – що грати в такий футбол цілий сезон неможливо, за два останні матчі «Аталанта» набрал 1 очко і забила 0 голів, при чому зігравши внічию з «Сампдорією», яка замикає турнірну таблицю.

«Юве» ж поки в цьому сезоні не програв – 12 матчів, 10 перемог і 2 нічиї. «Стара синьйора» хоч і не багато забиває (всього 20 голів), але добре грає в захисті – 9 пропущених, найменше в чемпіонаті. Також хорошу форму в матчах збірних демонструє і Кріштіану Роналду.

Якщо не врахувати кубкові матчі, то «Аталанта» не може виграти в «Юве» вже 12 домашніх матчів поспіль в чемпіонаті. «Юве» на даний момент більше збалансована команда, і поки не витратила всі свої сили, як це схоже сталось з «Аталантою», тому вважаємо, що невдала серія господарів поля в матчах проти «Юве» продовжиться і в цьому матчі, адже «Бянконері» не бажатимуть відпускати «Інтер». І пропонуємо зіграти на нульовій форі гостей.

Джерело: Рейтинг Букмекерiв

 

26 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів