На Закарпатті налагоджують співпрацю з представниками Автономної Республіки Аджарія

На Закарпатті налагоджують співпрацю з представниками Автономної Республіки Аджарія
В обласній раді відбулася робоча нарада з участю заступника голови ОДА Ігора Шинкарюка та заступника керуючого справами виконавчого апарату облради Євгенії Кибзи.

 

Участь у нараді також взяли: начальник  управління з питань розвитку місцевого самоврядування, міжнародних та регіональних зв’язків виконавчого апарату облради Василь Маковський,  його заступник – Анатолій Гринь і радник ? Андрій Товт,начальник управління  фінансового та адміністративно-господарського забезпечення виконавчого апарату облради  Андрея Голіцина-Сенгетовська,  а також керівники окремих управлінь ОДА. 

У порядку денному ? питання організації проведення зустрічі та ділових перемовин керівництва Закарпатської області із представниками Верховної Ради Автономної Республіки Аджарія, які прибули  у наш край.

Мета приїзду - налагодження взаємовигідних відносин, співпраці та партнерства між регіонами у соціальній та економічній сферах. 

У ході обговорення питання порядку денного напрацьовано конкретні рекомендації, які будуть направлені відповідним виконавцям і використані в подальшій підготовчій роботі.

Виконавчий апарат облради

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 листопада 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів