Закарпаття також приєдналося до акції "Не купуй російських товарів!"

До редакції надійшов лист в якому зазначається що молода генерація закарпатців підтримує загальноукраїнську акцію "Не купуй російських товарів!", оскільки "Пам’ятай про газ — не купуй Російських товарів!"

 

Поки політики домовляються про ціну газу на наступний рік, деякі магазини в Україні перестали замовляти російський шоколад

Студенти через Інтернет закликають українців дивитися російські фільми тільки на піратських дисках і таким чином підтримувати вітчизняного виробника.

Зокрема в Кіровограді невідомі порозклеювали листівки із закликом: "Пам’ятай про газ — не купуй Російських товарів!" Після цього кілька невеликих продуктових магазинів перестали замовляти російський шоколад та пиво "Балтика".

***

Студентське братство також оголосило про намір ініціювати інформаційну кампанію з метою закликати мешканців регіону долучитися до бойкоту товарів російського виробництва в Україні.

„Патріот України не повинен купувати та споживати товари вироблені в Росії доти, доки існує загроза суверенітету та економічній безпеці держави. Підтримка акції національно–патріотичних сил - це підтримка Української держави”, наголошується зокрема у заяві Одеської обласної організації Всеукраїнського об’єднання „Свобода”.

 

31 грудня 2005р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. лизоблюду к 2006-01-01 / 15:00:00

    А краник то перекрили, де твоє очко зараз? Розумію що без газу Україна не залишеться, бо підприємливі президенти і на "к", і на "ю" накупили газу раніше. Зміст купувати у Росії по великим цінам, коли можна у себе купити по таким же? Патріот він бля...

  2. 2006-01-01 / 10:16:00

    У новорічну ніч Ющенко Показав Путіну свою "ТРУБУ" с різьбою!!! :-))) Так! У нас справжній Український Президент який дбає про Українців та незалежністю держави. А Путін хай лопне від свого газа прямо на трубі!!!

  3. :))) 2006-01-01 / 02:47:00

    Детский сад, младшая группа :)))
    Народ, меньше ганяйте. На самом деле это - пустая болтовня. В самом деле: С НОВЫМ ГОДОМ!!! :)))

  4. 2005-12-31 / 22:47:00

    С МАКСОМ ПОЛНОСТЬЮ СОГЛАСЕН!!! А ТЫ НЕ ПРОКУРОР А ПЛУГ РЖАВЫЙ! ПРОКУРОРЫ ТАК НЕ МАТЕРЯТСЯ! С НОВЫМ ГОДОМ!

  5. к 2005-12-31 / 15:27:00

    Вітаю всіх патріотів України:щойно Путін дав вказівку Газпрому поставляти газ в Україну в першому кварталі за ціною 2005 року.Поки що це обставлено умовою,"якщо Україна в другому кварталі перейде на ринкові ціни..."Очко не залізне?Де перекритий вентиль?Ось що значить, коли Україна не прогинається під Москву, не здає газопроводи і Керченську протоку, а діє справді в своїх інтересах.Коли народ стоїть як один.А литвинський Рата зі своїми лизоблюдами, які підписуються тут під різними ніками,вже готові були здати все, аби лиш дорватися до влади, хаючи нову патріотичну українську владу.Ми вистоїмо, а ви разом з есдеками відійдете на смітник української історії.Де вам і місце...

  6. Макс 2005-12-31 / 13:38:00

    Очередной маразм. Не хотите покупать российский газ, покупайте - туркмненский, норвежский и т.д. Другие товары Россия не дает нам по демпинговым ценам. Как и другие страны в убыток себе не работают. Определились, что Украина с Европой и НАТО - значит нужно покупать газ по мировым ценам. А бойкоты - это бредовая идея.

  7. 2005-12-31 / 13:14:00

    Ну и козлы! Отношения с Россией и так испорчены, но мне кажеться новой власти дурачков, непрофесионалов и националистов этого мало! Складывается впечатление, что они хотят, что-бы Украина и Россия стали злейшими врагами. И о каких национальных интересах тут можна говорить, если голова "Нафтогаз-Украина" Ивченко заявляет в Москве, что без переводчика никаких переговоров вести не будет! Конченые! Кстати как сейчас в Ужгороде и в Закарпатье народ настроен? У нас в Житомире (я родом с Ужгорода) пока по всех соцопросах лидируют Партия регионов (30%) и БЮТ (25%).

  8. саша 2005-12-31 / 11:33:00

    Це типічне розпалювання міжнаціональної ворожнечі. Придумано виключно для як політичний піар хід провладних сил. Це дуже сумно, що влада абсолютно не дбає про національні інтереси країни.