ДТП на Ужгородщині вантажівка наїхала на велосипедиста – потерпілий в реанімації

ДТП на Ужгородщині вантажівка наїхала на велосипедиста – потерпілий в реанімації
У результаті дорожньо-транспортної пригоди, що трапилася в селі Малі Геївці Ужгородського району, постраждав 58-річний велосипедист. Над з’ясуванням обставин травмування чоловіка працюють поліцейські.

 

Напередодні, 16 грудня, близько 15:10 до поліції надійшло повідомлення про те, що у селі Малі Геївці Ужгородського району, автомобіль марки "Камаз" здійснив наїзд на чоловіка.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група, яка встановила, що близько 15:00 44-річний водій автомобіля марки "Камаз" не впорався з керуванням та здійснив наїзд на 58-річного мешканця села Галоч, який рухався на велосипеді.

Внаслідок ДТП потерпілого доставили до Ужгородської районної лікарні, де його помістили в реанімаційне відділення.

У поліції за фактом ДТП з травмованим відкрили кримінальне провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України, тобто порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили потерпілому тілесне ушкодження.

Водій вантажівки пройшов медосвідування. За результатами обстеження, чоловік за кермом перебував тверезий. Транспортні засоби поміщено на спецмайданчик Ужгородського районного відділення поліції.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів