Допрем’єрний показ фільму "Мої думки тихі" зібрав справжній аншлаг в Ужгороді (ФОТО)

Допрем’єрний показ фільму "Мої думки тихі" зібрав справжній аншлаг в Ужгороді (ФОТО)
Допрем’єрний показ фільму "Мої думки тихі" в рамках промотуру Західною Україною відбувся вчора ввечері в Ужгороді. До речі, зйомки проводили і на Закарпатті, зокрема в обласному центрі. Глядачі змогли не тільки переглянути стрічку, а й перед тим поспілкуватися з акторами та знімальною групою на пресконференції.

 

Режисер стрічки – молодий ужгородець Антоніо Лукіч – розповів про ідею зйомок і лейтмотив історії про маму та сина. “Ужгород – це місто мого дитинства. Тож у першому своєму фільмі повернутися саме сюди було принциповим. На фоні – цвітіння сакур, хотіли захопити цю квітучу фактуру, й аби підвищити туристичний потенціал краю. І коли у Карлових Варах і Відні почули слова “Шахта” та “Радванка” – зрозумів, що десь моя місія була виконана”, – зізнався режисер.

Як і йдеться в описі, у центрі сюжету історія про те, що, зазнавши безліч невдач у роботі та особистому житті, молодий звукорежисер-фрілансер Вадим отримує шанс розпочати все спочатку. Просте завдання – записати голоси закарпатських тварин – може стати його шансом назавжди залишити “незручну Україну” та вирушити в “привабливу Канаду”, подалі від проблем. Однак все виявляється набагато складніше, коли головним супутником у новій роботі виявляється найменш підхожа для цього людина – мама Вадима.

Головні герої – актори Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський – розповіли про свої ролі. “Цей фільм яскраво відображає мультинаціональний регіон”, – додала актриса та зазначила, що через символ подорожі також прагнули викликати у глядача бажання відвідати Закарпаття.

Родзинкою фільму стало те, що епізодичні ролі у фільмі зіграли відомі ужгородці Мирослав Качур і Павло Мандзич, які додали веселого закарпатського колориту, зокрема й завдяки діалекту.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв привітав знімальну групу з чудовим дебютом, подякував за гарну промоцію нашого міста та краю.

Знаково те, що дебютну роботу ужгородця Антоніо Лукіча вже високо оцінили – фільм отримав спеціальну нагороду на Міжнародному кінофестивалі у Карлових Варах, приз глядацьких симпатій на Одеському міжнародному кінофестивалі, премію Міжнародної федерації кінопреси за найкращий український фільм, відзнаку національної премії кінокритиків «Кіноколо» у категорії «Відкриття року».

Після завершення перегляду присутні робили селфі з акторами, ділилися враженнями, вітали режисера з успішним творчим дебютом.

Отож дивіться комедію Антоніо Лукіча «Мої думки тихі» з 16 січня у кіно!

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

17 грудня 2019р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів