Існуючих лімітів газу Закарпаттю поки що вистачає

Однак економити все ж таки варто

 

За інформацією першого заступника голови правління ВАТ „Закарпатгаз” Василя Фізера, існуючих лімітів — а це 4 з половиною мільйони кубометрів на місяць — для Закарпаття цілком вистачає. Однак якщо температура навколишнього повітря знизиться чи існуючі ліміти буде понижено, доведеться говорити про дефіцит газу. У цьому контексті є один нюанс: на Закарпатті немає промислових підприємств, які б використовували значні кубатури газу, практично основна маса споживачів – це населення. Людям пояснити, чому вони мерзнуть, буде складно.
Саме тому Василь Фізер звертається до населення з великим проханням — економити. "Якщо у вас великий будинок і немає потреби обігрівати його весь, то відключіть від опалення ті кімнати, в яких не живете. також варто заклеїти вікна й утеплити двері тим, хто досі цього не зробив. Ми повинні зараз економити кожну калорію тепла, а відповідно, газ".
Вл.інф.

 

03 січня 2006р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Unclesem 2006-01-03 / 14:58:00

    Эта самое, цены подняли - извольте и газ найти.
    Тоже самое с водой - отключают после 22-00, война чтоли? Я плачу все до копейки день-в-день.
    Тоже самое с уличным освещенем - боздошский мост горит как иллюминация а район возле гимназии или пьяного базара - как Гарлем. Темно, нет патрулей, людей грабят.

  2. к 2006-01-03 / 10:57:00

    Пережили войну-пережиєме ізобіліє.Все буде пучком...