Поліція Іршавщини встановлює обставини аварії, у якій постраждали діти

Поліція Іршавщини встановлює обставини аварії, у якій постраждали діти
У с.Приборжавське водій автомобіля «Volkswagen Passat» не впорався з керуванням та здійснив наїзд на пішоходів – жінку та двох дітей.

 

Потерпілих доставлено до лікарні. За даним фактом у поліції розпочато слідство.

Вчора, 5 січня, близько 20.40 год до поліції надійшло повідомлення про автопригоду з потерпілими у селі Приборжавське Іршавського району.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи районного відділення поліції встановили попередні обставини ДТП. 20-річний водій автомобіля «Volkswagen Passat», рухаючись з м.Іршава у напрямку с.Кушниця, у межах населеного пункту Приборжавське, на повороті не впорався з керуванням та допустив зіткнення з бетонною опорою. Від удару машину відкинуло на узбіччя, яким ішли пішоходи. Внаслідок наїзду постраждала 31- річна жінка (хрещена мати) та двоє дітей, віком 5 та 10 років. Тяжко травмовано 5-річного хлопчика та жінку. Усіх потерпілих доставлено до районної лікарні.

Водія, жителя с.Кушниця Іршавського району, освідчено. Чоловік за кермом перебував тверезий.

За даним фактом у поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

06 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів