Ніж і телефон – предмети, на які спокусилися грабіжники на Закарпатті

Ніж і телефон – предмети, на які спокусилися грабіжники на Закарпатті
Працівники поліції Мукачева та Воловеччини встановили осіб причетних до пограбування. Один з підозрюваних - неповнолітній. За обома фактами розпочато слідство.

 

Працівники Мукачівського відділу поліції оперативно розкрили грабіж, скоєний у місцевому парку. Подія трапилася 9 січня. З торгової палатки молодий хлопець викрав мисливський ніж, вартістю 7,5 тисяч гривень.

Вжитими заходами працівників кримінальної поліції було встановлено особу грабіжника. У скоєнні кримінального правопорушення поліція підозрює 17-річного місцевого жителя.

За фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж) – ст.186 Кримінального кодексу України розпочато слідство.

Слідчі Воловецького відділення поліції повідомили про підозру у скоєнні кримінального правопорушення 36-річному жителю села Скотарське. Чоловік підозрюється у пограбуванні свого односельця. Перебуваючи у гостях, він відкрито викрав від одного зі знайомих телефон.

Працівники групи реагування патрульної поліції разом з дільничним відділення поліції оперативно відшукали чоловіка та вилучили у нього крадену річ. Слідство у справі триває. Кримінальне провадження відкрите за частиною 1 статті 186 Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграм

 

11 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів