У Перечині побили полісмена

У Перечині побили полісмена
Сьогодні вночі, близько 03.15 год, на лінію «102» медики приймального  відділення Перечинської районної лікарні повідомили, що до них з  тілесними ушкодженнями  обличчя доставлено працівника поліції.

 

Попередньо встановлено, що у м.Перечин на вул.Ужанській під час припинення бійки між молодиками, неподалік закладу відпочинку, було  травмовано працівника групи реагування патрульної поліції. На зауваження правоохоронців чоловіки не реагували, вели себе агресивно, а один з них наніс поліцейському тілесні ушкодження, що змусило застосувати до них спецзасоби. Одного з порушників, 33 – річного жителя Перечинського району, затримано.

Ще один інцидент трапився вчора ввечері, близько 21.00 год. Під час виїзду на виклик, за зверненням 56-річної мешканки м.Іршава, було травмовано дільничного офіцера поліції. Поліцейська Іршавського  відділення поліції отримала забої плеча від нетверезої заявниці. Співробітниця поліції звернулась за  допомогою до медиків.

Обох порушників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. 

Слідчі за фактами умисного заподіяння працівникові правоохоронного органу тілесних ушкоджень вирішують  питання про відкриття кримінальних проваджень за ч. 2 ст. 345 Кримінального кодексу України. Санкція статті визначає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк, інформує поліція Закарпатської області.

 

19 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів