В Ужгороді відбулася нарада комунальних служб

В Ужгороді відбулася нарада комунальних служб
75 працівників комунальних підприємств, обслуговувальних організацій впродовж усієї доби працюють на підсипанні доріг, тротуарів, мостів, підйомів в Ужгороді у зв’язку з ожеледдю. Зокрема, працівники дорожньої бригади КП КШЕП та працівники цього підприємства, які займаються тротуарами, задіяні 2 бортові машини та 5 комплексних дорожніх машин; працівники обслуговуючих компаній «АВЕ Ужгород»; «Уж-преміум Сервіс»; «Хаус менеджмент»; «Прибиральник +»; ПП Галавець; ТОВ ЖРЕР №8.

 

Упродовж минулої доби роботи розпочали з 22.00, тільки до 13.00 сьогоднішнього дня за 3 виїзди спеціалізованої техніки використали 62 м куб. протиожеледної суміші. Про це йшлося сьогодні наприкінці робочого дня на нараді, які за дорученням міського голови Богдана Андріїва провів директор департаменту міського господарства Володимир Бабидорич. Міський голова також наголосив керівникам усіх комунальних неприбуткових підприємств міста забезпечити посипання реагентами територій біля своїх медичних закладів, роз’яснювати населенню профілактику травматизму.

Синоптики прогнозують, що така погода продовжуватиметься, тому Ужгородська міська рада вкотре звертає увагу, що через припарковані авто спецтехніка не може нормально працювати на вулицях міста. Насамперед на Ференца Ракоці, Юрія Гойди, Братів Бращайків, Олександра Духновича, проспекті Свободи. Михайла Лучкая, Капітульній, Підградській, Корятовича, Жупанатській, Небесної Сотні, Площі Шандора Петефі. Мукачівській, Швабській, Капушанській (біля обласної лікарні), Марії Заньковецької, Михайла Грушевського. Дмитра Вакарова, Минайській, Олександра Бородіна, Юлія Ставровського-Попрадова, Дмитра Менделєєва. Прохання до водіїв: не залишайте авто, звертайте увагу на дорожні знаки, зокрема «зупинка заборонена».

Також нагадуємо, що згідно з Правилами благоустрою міста Ужгород (п. 5.6.2) утримання територій, зокрема і обробку протиожеледними сумішами повинні проводити власники та балансоутримувачі будівель.

Пресслужба Ужгородської міської ради

 

22 січня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів