Продай пса — сплати за газ: як закарпатці жартують над черговим перлом Слуг народу (МЕМИ)

Продай пса — сплати за газ: як закарпатці жартують над черговим перлом Слуг народу (МЕМИ)
Цими вихідними український інфопростір підірвала пропозиція депутата від партії Слуга народу Євгена Брагара, яку він озвучив в ефірі одного з телеканалів, про те, що сплачувати комуналку українці можуть, продаючи своїх собак елітних порід.

 

Зокрема, Брагар сказав: "Якщо собака елітної породи в дворі, то можна його продати в будь-який момент і спокійно собі сплатити". Ці слова пролунали у відповідь на питання пенсіонерки з Кропивниччини на питання, як їй сплатити комуналку за газ, якщо пенсія 2000 гривень.

Моментально в соцмережах полився шквал жартів та дотепів на цю тему. Одні пропонують сплачувати комуналку за світло котами, інші кажуть, що зими не так багато залишилося, тож своїх улюбленців не продаватимуть. Жартують і про нову валюту - песо, чимало мемів ілюструють кадрами з відомих фільмів, мультфільмів, книг. 

Додамо, що Брагар за своє висловлювання невдовзі перепросив. А от у "Слузі народу" обговорюють питання виключення депутата з фракції та спосіб покарання.

Ми в Uzhgorod.net.ua зібрали дотепи, якими діляться закарпатці з цієї теми. А ви б продали домашнього улюбленця задля такої справи?

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

03 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів