Закарпатським господиням на замітку: скумбрія в лимонному маринаді
Зберігайте смачний рецепт!
Інгредієнти:
- Скумбрія — 2 штуки;
- Олія оливкова або рослинна — 3 ст. ложки;
- Лимон — 1 штука;
- Орегано — 1 чайна ложка;
- Паприка — 1 чайна ложка;
- Сіль -1/2 чайної ложки.
Приготування:
- Готуємо маринад: змішати рослинну олію, сіль, солодкий перець і сік лимона.
- Розбираємо тушки скумбрії на філе і змащуємо густо половинки риби маринадом.
- Маринуємо рибу, накривши плівкою, близько години.
- Викладаємо рибу на деко, застелене пергаментом і запікаємо при 220 С протягом 15 хвилин.
Приємного апетиту!
До теми
- Мукачівський прикордонний загін здійснює набір на військову службу за контрактом!
- Кухня під замовлення: три кроки до вибору ідеальних меблів
- Пакети для продуктів: як обрати ідеальний варіант
- Закарпаток запрошують до участі у безкоштовному проєкті про лідерство та згуртованість
- Стаціонарні басейни “під ключ” від компанії ModernPools
- Укрзалізниця оновила бланк електронного квитка на поїзди до Словаччини
- Як підібрати кухонний гарнітур?
- Як еко-шопер може зберегти ваше здоров'я
- 10 трав та спецій, які варто мати на кухні
- Цікаві страви з Мівіною
- Витяжка Bosch: інновації та стиль для вашої кухні
- Популярність та користь рамена: аналіз та поради
- Спільно зі словацькими колегами "Укрзалізниця" збільшить кількість місць у пікові періоди на маршруті "Мукачево — Кошице"
- Як позбутися харчової молі на кухні: 4 способи
- Мукачівці зможуть безкоштовно вакцинуватись від грипу
- 10 продуктів, за допомогою яких дійсно можна зміцнити імунітет
- Львівська залізниця скасувала відучора зупинку приміських потягів на платформі "Мукачево – Прилад".
- Мийки на кухню з двома чашами: функціональність та практичність в одній сантехніці
- Зміцнюють імунітет і знищують віруси в організмі: 5 продуктів, які потрібно їсти раз на тиждень
- Чому сирники виходять то твердими, то рідкими, то сирими всередині?
До цієї новини немає коментарів