У перший місяць 2020-го платники Закарпаття сплатили на розвиток війська майже 20 млн гривень

У перший місяць 2020-го платники Закарпаття сплатили на розвиток війська майже 20 млн гривень
Протягом січня 2020 року платники Закарпатської області сплатили до бюджету 19,9 млн грн військового збору. Для порівняння, у січні 2019-го було сплачено 16,1 млн грн збору на розвиток війська.

 

Фахівці Головного управлінні ДПС у Закарпатській області зауважують, що протягом 2019 року закарпатці сплатили 305,5 млн грн військового збору для реформування української армії. У порівнянні з 2018-м, сума надходжень «патріотичного податку» збільшилась на 31 млн грн.

Нагадаємо, що військовий збір запроваджено в Україні з серпня 2014 року як додаткове джерело фінансування і підтримки армії. Ставка цього платежу становить 1,5% доходів, що підлягають оподаткуванню. Платниками військового збору є фізичні особи – резиденти та нерезиденти, які отримують доходи в Україні. Відповідальними за сплату збору до бюджету, при нарахуванні доходів у вигляді заробітної плати на користь платника податків, є роботодавці.

Таким чином, з часу введення військового збору платники Закарпаття вже сплатили на розвиток українського війська 1158,5 млн гривень.

Варто пам’ятати, що сплата військового збору – це посильний внесок кожного громадянина для підтримання обороноздатності української армії та встановлення миру в нашій країні, – наголошують в головному органі ДПС області.

Відділ комунікацій

ГУ ДПС у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

07 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів