Кава з ректором: студенти УжНУ мають нагоду особисто поставити запитання Володимирові Смоланці

Кава з ректором: студенти УжНУ мають нагоду особисто поставити запитання Володимирові Смоланці
Такого в УжНУ ще не було: університетський студпростір «Aura Academica» запроваджує зустрічі з ректором за чашкою кави. Медіацентр знає більше.

 

Як розповіла співзасновниця «Aura Academica», студентка факультету іноземної філології Ірина Микулин, ініціатива в представників студпростору виникла близько року тому – коли він тільки-но зароджувався. «Тоді ректор Володимир Смоланка заявив нам про свою готовність робити такі зустрічі зі студентами систематичними та різноплановими, – пригадує Ірина й додає: – Близько року тривало становлення студпростору, і ми приглядалися до того, які заходи та в яких форматах цікаві нашим відвідувачам. Тепер знову звернулися до Володимира Івановича, й приємно, що він про нашу ідею не забув і одразу ж відгукнувся на пропозицію виділяти годинку особистого часу на зустрічі зі студентами».

Наразі обговорили ідеї для дальших зустрічей, однак у студпросторі наголошують: відкриті до обговорення тем, пропонованих самими ж студентами. Власне, саме в такому форматі й будуть відбуватися зустрічі: студенти можуть поставити запитання самостійно або ж надіслати їх в Інстаграмі чи Фейсбуку  «Aura Academica» – в такому випадку їх озвучить модератор заходу.

До слова, лише за один день із моменту публікації анонсу зустрічі в Інстаграмі його проглянуло понад 400 людей та ще з пів сотні зголосилися прийти, натиснувши відповідний варіант відповіді у сторіс. Надійшли вже й деякі запитання до ректора.

Стартову зустріч буде присвячено темі розвитку університету. Надалі планують говорити й про ремонти, упорядкування територій, проблеми на факультетах тощо. Тож готуйте запитання й приходьте в «Ауру».

Отож перша зустріч відбудеться вже 17 лютого, о 17:00, в гуртожитку № 4 (вул. Університетська, 12 Б кімн. 197). Не пропустіть! Буде не лише ректор, а й кава!

Ксенія Шокіна

Медіацентр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів