Кава із деканом/кава зі студентом: 5 причин, чому варто вступати на факультет міжнародних економічних відносин

Кава із деканом/кава зі студентом: 5 причин, чому варто вступати на факультет міжнародних економічних відносин
Студенти та викладачі факультету міжнародних економічних відносин пишаються дружньою атмосферою, яку їм вдалось побудувати на своєму підрозділі. Адже тільки в такому середовищі можна розвиватись, відкривати свій потенціал і таланти. Унікальним факультет робить і можливість по завершенню навчання отримати подвійну кваліфікацію – економіста-міжнародника та перекладача, лінгвіста та інформатика. Це дозволяє випускникам успішно працевлаштуватись на керівних посадах у міжнародних компаніях, дипломатичній роботі, у ІТ-індустрії та інших установах, зокрема, і закордоном.

 

А які ще переваги навчання на факультеті міжнародних економічних відносин виділяють декан Микола Палінчак та представниця студентства Рената Шеверя, можемо почути у нашій щотижневій рубриці.

Тож ловіть топ-5 причин обрати саме факультет міжнародних економічних відносин.

Рената Шеверя, студентка 3 курсу:

1. На нашому факультеті сформовано молодий викладацький склад, який завжди відкритий до нових ідей та пропозицій студентів. Ми завжди з легкістю можемо звернутися до заступника декана з виховної роботи чи безпосередньо до декана факультету й отримати допомогу для втілення того чи іншого задуму.

2. Важливою для мене є можливість розвивати свою особистість через вивчення великої кількість різноманітних предметів. У такий спосіб можна краще зрозуміти, який напрямок тобі більше до вподоби і куди ти хочеш рухатись після отримання диплому.

3. Випускники нашого факультету володіють двома іноземними мовами на високому рівні. А це дуже актуально сьогодні і значно розширює можливості для працевлаштування.

4. Часті знайомства з дипломатами, консулами, представниками міжнародного бізнесу та науковцями, які під час зустрічей радо діляться з нами своїм досвідом та знаннями..

5. Чудова матеріально-технічна база. У наших модернізованих аудиторіях завжди тепло, світло, вони оснащенні всіма необхідними атрибутами для комфортного навчання.

Микола Палінчак, декан факультету:

1.Наші дипломи визнають якісними кращі закордонні університети. І багато випускників факультету міжнародних економічних відносин продовжують навчання на магістерських програмах в Австрії, Німеччині, Польщі, Чехії, Словаччині, Угорщині.

2. Студенти мають можливість навчатися у справді міжнародній атмосфері разом зі студентами-іноземцями, які є native English speakers (носіями англійської мови), що сприяє взаємному культурному обміну та готує студентів до роботи у мультикультурному середовищі.

3. У нас насичене різноманітними подіями та традиціями студентське життя. Студенти разом з викладачами займаються науковою роботою, реалізують міжнародні проекти, відвідують навчальні заходи. Систематично ми проводимо заходи у форматі «team-building». І розповідаємо про все це на наших сторінках у соцмережах.

4. Міжнародна співпраця факультету дає широкі можливості стажувань та обмінів як для викладачів, так і для студентів (у консульських установах, міжнародних компаніях, провідних європейських університетах). Також великою перевагою нашого факультету є наявність чотирьох аспірантур та чотирьох фахових журналів.

5. Ми пишаємося, що випускники нашого факультету успішно будують свою кар’єру в дипломатичному корпусі, менеджменті провідних іноземних підприємств, у міністерствах та відомостях України.

Розмову вела Ганна Фельцан

фото: Віталій Завадяк

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

19 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів