Тячівські вогнеборці врятували на пожежі трьох людей

Тячівські вогнеборці врятували на пожежі трьох людей
25 лютого о 20:02 тячівським рятувальникам повідомили про пожежу на приватному обійсті, що в м. Тячів на вул. Партизанскій.

 

До місця події негайно виїхали бійці ДСНС 8-ї державної пожежно-рятувальної частини, усього 2 автомобілі та 7 чоловік особового складу.

На момент прибуття професіоналів, горів один із двох суміжних житлових будинків. У приміщеннях спостерігалась сильна задимленість, однак рятувальники зуміли швидко виявити господаря будинку, який, вже добряче надихавшись продуктами горіння, лежав в кімнаті на дивані та самотужки не міг вибратися із вогняної пастки. На вулиці чоловіка передали під опіку лікарів екстреної  медичної допомоги.

Також надзвичайники допомогли ще трьом домочадцям з сусідньої оселі вибратися із вщент заповненого димом будинку. Серед них й 70-річна жінка, яка через інвалідність не може самостійно пересуватися, отож стареньку рятувальники виносили на руках. На щастя, нікому із трьох врятованих додаткової медичної допомоги не знадобилося.

Пожежу площею 50 кв. м  локалізували о 20:19 та о 21:07 ліквідували повністю. Вогнем були пошкоджені стіни у всіх кімнатах будинку, де виникла пожежа, та знищено частину домашнього майна. Правда, вправність вогнеборців не дозволила пожежі перекинутися на суміжну оселю.

Причина пожежі та збитки  встановлюються.

У ДСНС України у Закарпатській області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

26 лютого 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів