Чудові угорські лангоші. Зберігайте рецепт!

Чудові угорські лангоші. Зберігайте рецепт!
Неймовірна страва від наших сусідів. Зберігайте рецепт, готуйте, потіште своїх рідних.

 

Інгредієнти:

  • 3-4 шт середньої картоплі
  • 1/2 пакетика сухих дріжджів
  • 1/2 чашки теплого молока (розвести дріжджі)
  • 1/2 ч. л. цукру
  • 1 1/2 -1 2/3 чашки борошна
  • 1/2 ч. л. солі
  • олія для смаження

Зварити картоплю в підсоленій солоній воді. Відразу злити та розім'яти, має бути десь 1,5 чашки. Охолодити. Змішати тепле молоко, дріжджі та цукор. Дати постояти 5-10 хвилин. Змішати картопляне пюре з борошном і сіллю. Борошно додавати поступово, починаючи з 1.5 чашки та додавати до отримання однорідного тіста. Добре вимісити. Покласти в миску, накрити, дати підійти в теплому місці до збільшення в об'ємі у два рази, приблизно 1 годину.

Розкачати тісто в пласт завтовшки 2 см (1.7-1.8 см). Порізати на прямокутники, квадрати або кружки. Проткнути, ножем, для запобігання утворення бульбашок в тісті. Розтопити олію. Смажити на вогні вище середнього. Якщо температура олії буде занадто велика, то лангош буде горіти, якщо занадто низька — візьме дуже багато олії, і буде жирним. Смажити до утворення «хорошого» (золотистого) кольору. Готові лангоші натерти часником і посипати сіллю і паприкою. Подавати теплими. 

Джерело: Ukr.Media

 

29 лютого 2020р.
Çàãðóçêà...

До теми

Коментарі:

  1. Наталя 2020-03-20 / 21:19:28

    Що за така дивна міра - ЧАШКА? Двухсотграмова? Півлітрова? Вже подаєте рецепт, то хоч притримуйтеся встановлених мір, а не рандомних чашок (((( Видно, щось смачненьке, але ж через ту ЧАШКУ не зрозуміло, скільки ж муки потрібно.