Уже 14 тисяч споживачів газу в Закарпатті використовують вайбер-бот

Уже 14 тисяч споживачів газу в Закарпатті використовують вайбер-бот
Онлайн-сервіс Viber-бот на 7104ua дозволяє керувати п’ятьма особовими рахунками: цю опцію використовують більше 5% клієнтів ТОВ “Закарпатгаз Збут”.

 

За допомогою чат-бота 7104ua у Viber клієнти ТОВ "Закарпатгаз Збут" можуть передавати показання лічильника, контролювати стан свого особового рахунку і сплачувати за газ. При цьому споживач в рамках одного акаунту може зареєструвати одразу п'ять особових рахунків.

“Вайбер-бот, як бачимо з кількостей реєстрацій в останній період, є одним із найпопулярніших наших сервісів. Клієнти уже встигли оцінити переваги роботи у новому додатку та його зручність. У більшості сучасних людей телефон завжди під рукою. Їм набагато швидше передати показники через сервіс, аніж йти у Центр обслуговування клієнтів, або сплатити га газ онлайн, аніж йти у відділення банку”, — прокоментувала директорка ТОВ “Закарпатгаз Збут” Вікторія Томинець.

Нещодавно споживачі отримали ще одну нову функцію цього додатка — можливість завантажувати рахунки за газ у форматі PDF і відразу здійснювати оплату.

Приєднатися до 7104ua у Viber може кожен охочий. Зробити це можна, відсканувавши QR-код. Перевагами користування таким сервісом є, окрім іншого, можливість миттєвої оплати з будь-якої точки в режимі 24 години 7 днів на тиждень, відсутність черг, звітність, простота оплати, безпека грошових операцій.

Окрім Viber-у одним із найпопулярніших онлайн-сервісів  залишається «Особистий кабінет» на сайті 104.ua. У цьому сервісі клієнт може написати повідомлення газовій компанії, замовити зворотний дзвінок Контакт-центру, завантажити і роздрукувати квитанцію на оплату газу, а також має додаткову вкладку "Доставка газу". На сьогодні в «Особистому кабінеті» зареєстровано 84 тисячі клієнтів ТОВ "Закарпатгаз Збут".

Пресслужба ТОВ "Закарпатгаз Збут"

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

02 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів