У Мукачеві копи розшукали водія, який скоїв ДТП за участі трьох автівок, і втік з місця пригоди

У Мукачеві копи розшукали водія, який скоїв ДТП за участі трьох автівок, і втік з місця пригоди
4 лютого, близько 19-ї години, патрульним надійшло повідомлення про ДТП зі зниклим на вулиці Університетській, у Мукачеві. Прибувши на виклик, патрульні встановили, що ДТП трапилася за участі автомобіля ВАЗ, водій якого покинув місце події. Внаслідок ДТП технічних ушкоджень зазнали три автомобілі — Honda, Volkswagen та Ford.

 

Під час огляду прилеглої території, інспектори виявили на вулиці Д. Галицького розшукуваний автомобіль ВАЗ. У підсумку, на водія, що покинув місце ДТП, патрульні склали ряд адміністративних матеріалів, зокрема, за ст.124 (за скоєння ДТП) КУпАП, ст.122-4 (за залишення місця ДТП) КупАП.

Окрім того, під час спілкування з винуватцем автопригоди, було виявлено ознаки алкогольного сп’яніння. Відповідний огляд у медичному закладі показав позитивний результат. Тож, патрульні склали на водія протокол за ч.1 ст.130 (за керування транспортним засобом у стані сп'яніння) КУпАП.

Шановні водії! Будьте відповідальними за кермом та пам'ятайте, що керування у нетверезому стані — неприпустиме, та несе загрозу як порушнику, так і іншим учасникам дорожнього руху.

Патрульна поліція Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

05 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів