В Ужгороді планують побудувати дитсадок на 250 місць. На якому етапі проєкт?

В Ужгороді планують побудувати дитсадок на 250 місць. На якому етапі проєкт?
Забезпечення електроенергією та газопостачанням нового садка, будівництво якого в Ужгороді планується на вулиці Загорській, обговорили напередодні на нараді з міським головою Богданом Андріївим.

 

Як інформують в Ужгородській міській раді, у нараді взяли участь також заступник міського голови Василь Гомонай, головний архітектор Ужгорода Олег Боршовський, представники організації, яка розробляє проєкт новобудови, ПрАТ «Закарпаттяобленерго», АТ «Закарпатгаз», управління капітального будівництво Ужгородської міської ради.

Міський голова Богдан Андріїв наголосив, що цей проєкт дуже важливий для Ужгорода, адже дитсадок украй потрібен для міста і цього мікрорайону, тому необхідно у найкоротші терміни завершити виготовлення документації, пройти експертизу і якомога швидше почати роботи.

Нагадаємо, дитсадок планується на 250 місць, там будуть й інклюзивні групи, щоб усі ужгородські діти мали рівний доступ до дошкільної освіти. Передбачено спортивні та ігрові майданчики, танцювальний зал, критий басейн, ліфт. Усі приміщення спроєктовано зі зручностями для маломобільних груп населення.

 

06 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів