За 100 км від Ужгорода виявили першого хворого на коронавірус

За 100 км від Ужгорода виявили першого хворого на коронавірус
У словацькому місті Кошице (100 км від Ужгорода) - госпіталізована людина з позитивним тестом на коронавірус Covid 19. Пацієнт - молодий чоловік, мешканець міста.

 

У понеділок цю інформацію було підтверджено прем'єр-міністром Словацької Республіки Петером Пеллегріні. Це шостий підтверджений випадок у Словаччині, перший у Східній Словаччині, пише Мукачево.нет.

"Я підтверджую, що у нас перебуває пацієнт з підтвердженим діагнозом, це коронавірус", - підтвердили і в Університетській лікарні Луї Пастера (UNLP).

Чоловік був госпіталізований ще 7 березня, і лише зараз результати підтвердили наявність Covid-19. Він сказав, що повернувся з відпочинку у Франції кілька днів тому. Стан його наразі стабільний. У лікарні наразі заборонено відвідувати госпіталізованих пацієнтів.

Читайте також: У 25-річної ужгородки, яка повернулась з Італії із симптомами коронавірусу – тест негативний!

Стало також відомо, що чоловік є працівником заводу U.S. Steel у Кошице. Наомість там зазначили, що після відпустки у Франції їхній працівник ще не повертався до роботи.

Нагадаємо, що починаючи з понеділка, 9 березня, місто Кошице заборонило проведення заходів, де спостерігається велика концентрація людей.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

10 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів