ДТП на Ужгородщині – постраждала неповнолітня

ДТП на Ужгородщині – постраждала неповнолітня
Поліцейські Ужгородського району з'ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди, що трапилась на автодорозі «Київ-Чоп» неподалік селища Середнє. Внаслідок аварії до лікарні госпіталізовано 17-річну дівчину, пасажирку ВАЗ «2108». За фактом порушення правил дорожнього руху поліція відкрила кримінальне провадження.

 

Вчора, 11 березня, близько 17.25 год до поліції Ужгородського району надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі «Київ-Чоп», неподалік селища Середнє. 

На місці пригоди працівники слідчо-оперативної групи встановили попередні обставини події. 19-річний водій ВАЗ «2108», житель м.Мукачева, рухаючись у напрямку обласного центру, не впорався з керуванням та з’їхав з дороги. Внаслідок автопригоди травми отримала 17-річна дівчина, пасажир авто. Мукачівку з травмами різного ступеня важкості було доставлено до обласної дитячої лікарні.

Водія транспортного засобу освідчено. Чоловік за кермом перебував тверезий.

За фактом ДТП відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу (Порушення правил дорожнього руху з потерпілими). В ході досудового розслідування поліція з'ясує всі обставини та причини автопригоди. Автомобіль учасника події поміщено  на спецмайданчик  відділення  поліції. 

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів