На Мукачівщині п’яний водій скоїв ДТП

На Мукачівщині п’яний водій скоїв ДТП
За минулу добу працівники групи реагування патрульної поліції Мукачівського районного відділення задокументували факт керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння та скоєння ДТП в селі Ключарки. Ще одного нетверезого водія виявили працівники обласного управління патрульної поліції. На правопорушників складено відповідні адмінпротоколи.

 

У поліцію Мукачівщини надійшло повідомлення з села Ключарки про скоєння ДТП. На місце події прибули працівники групи реагування патрульної поліції й  встановили, що автомобіль марки «ВMW» іноземної реєстрації, за кермом якого  перебував житель сусіднього села Великі Лучки, ударив ззаду автомобіль марки «Rеnault Меgаne». Винуватець ДТП не мав водійського посвідчення та перебував у  стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні в нього виявили 0,32 проміле алкоголю. На правопорушника склали адмінпротоколи за скоєння ДТП, за керування в стані алкогольного сп’яніння і без водійського посвідчення та відсторонили його від керування.

Нетверезого водія також задокументували за минулу добу працівники обласного управління патрульної поліції.

Складені на правопорушників адмінпротоколи за ст.130 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, що перебуває в стані алкогольного або наркотичного сп’яніння) правоохоронці скерують до суду для прийняття остаточного рішення.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

12 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів