Як вводитиметься дистанційне навчання в УжНУ

Як вводитиметься дистанційне навчання в УжНУ
Згідно розпорядження ректора УжНУ "Про проведення профілактичних заходів щодо запобігання коронавірусної інфекції" від 11.03.2020 №84-Р на період з 12.03.2020 по 03.04.2020 р. введено карантин. Протягом цього періоду всі форми навчання переводяться на дистанційну.

 

Із розпорядженням "Щодо запровадження дистанційного навчання на період карантину" можна ознайомитись на сайті УжНУ.

Більше інформації про систему електронного навчання.

Дистанційне навчання в університеті вводитиметься декількома кроками.

КРОК 1. Науково-педагогічні працівники та відповідальні особи реєстуються на сайті електронного навчання використовуючи корпоративну пошту (*@uzhnu.edu.ua).

ІНСТРУКЦІЯ користувача по самореєстрації.

Термін виконання: до 16 березня 2020 року.

КРОК 2. Він орієнтований на тих відповідальних осіб факультетів, які ще не працювали з платформою дистанційного навчання Moodle. Відбуватиметься навчання відповідальних осіб, які на своєму факультеті зможуть інформувати завідувачів кафедр і викладачів, а також допомагати у створенні курсів та наданні доступу до них.

Враховуючи велику кількість листів викладачів та студентів, які отримав відділ електронного навчання, готуються відповіді на найбільш поширені запитання. Їх можна буде знайти на офіційному сайті університету та сайті електронного навчання.

Термін виконання:  до 17 березня.

КРОК 3. Стосується роботи  з завідувачами кафедр і викладачами. Викладачам, які не мають доступу до системи та курсів, допоможуть із налаштуванням відповідальні особи факультетів та працівники відділу електронного навчання.

Термін виконання: до 19 березня.

«Також викладачам не потрібно чекати, коли з ними зв’яжуться відповідальні особи для додання матеріалів в Moodle, а вже готувати якісні навчальні матеріали. Як тільки вони будуть готові – викладачі швидко зможуть ці матеріали додати» - зазначив  начальник центру Інформаційних технологій УжНУ Олексій Куруца.  

Наразі вже активно працюють в системі дистанційного навчання факультет післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки, медичні факультети.

Інформаційно-видавничий центр УжНУ

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

18 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів