На Закарпатті ще чекають на  лабораторні аналізи по 4 особах з підозрою на коронавірус

На Закарпатті ще чекають на  лабораторні аналізи по 4 особах з підозрою на коронавірус
Директор КНП «Обласна клінічна інфекційна лікарня» Закарпатської обласної Михайло Поляк сьогодні на брифінгу в Закарпатській ОДА розповідав про ситуацію з пацієнтами, які перебувають в обласній інфекційній лікарні.

 

З його слів, загалом у області з підозрою на коронавірус перебували 11 хворих. Учора прийшли результати по трьох особах, коронавірус не підтвердився.

«На сьогодні знаходиться четверо, по яких відправлені аналізи , але заключення нема. Ці хворі в задовільному стані, важких немає, все в порядку», - додав Поляк.

Він повідомив, що багато фейкової інформації шириться навколо ситуації, тому попросив закарпатців, хто цікавиться темою, звертатися до офіційних джерел: до сайту МОЗ і Закарпатської ОДА, де чітко і щоденно інформують про ситуацію.

«Нам виділи кошти. Ми поповнюємо свої запаси, звичайно, не все те є, в такій кількості, як ми би хотіли, всі області одномиттєво хочуть запастися. Перше завдання – забезпечити і захистити медичний персонал, щоб було кому виходжувати хворих. Друге питання – хотіли б поповнити наші запаси апаратурою. Вчора спецкомісія визначила потребу по всій області в апаратах. Думаю, що найближчим часом уже дещо буде закуплено, в т.ч. медикаменти»., - повідомив М. Поляк.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

20 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів