За дві доби кордон України в межах Закарпаття з боку Європи перетнули понад 2000 осіб. Що з ними?

За дві доби кордон України в межах Закарпаття з боку Європи перетнули понад 2000 осіб. Що з ними?
Начальник управління з питань оборонної роботи, цивільного захисту та взаємодії з правоохоронними органами Закарпатської обласної державної адміністрації Віктор Буришин сьогодні під час брифінгу в Закарпатській ОДА повідомив, що за два дні фіксування (роботи штабу в ОДА) більше 2000 осіб перетнули державний кордон України в межах Закарпаття.

 

В. Буришин уточнив: що важливо: всі ці громадяни отримали та підписали зобов’язання про самоізоляцію.

«З них близько 800 осіб – мешканці Закарпатської області. Всі вони поміщені на самоізоляцію, щодня по них передається інформація по лінії медичних працівників, через органи національної поліції -  щодо контролю за цими особами і дотримання ними режиму самоізоляції», - додав Буришин. 

Вся інформація обробляється по цих особах, з паперових носіїв переноситься в цифровий формат і передається по інших регіонах – туди, звідки ці громадяни родом і куди повертаються.

Основна частина, яка заїжджає, це мешканці Чернівецької та Івано-Франківської областей, найменше – Донецька, Луганська тощо.

«Штаб працює цілодобово, щодня 15-20 осіб опрацьовують всю інформацію, яка надходить  із кордону, та й загалом по області», - додав Буришин.

 

20 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів