Порушники карантину на Закарпатті - в Тячівському, Хустському, Великоберезнянському районах

Порушники карантину на Закарпатті - в Тячівському, Хустському, Великоберезнянському районах
Про те, яка ситуація по області з дотриманням вимог самоізоляції, повідомили сьогодні під час брифінгу в Закарпатській ОДА відповідальні посадовці.

 

Як відзначив О. Гетманенко, Закарпатська область стала першою в Україні, на території якої запровадили контроль за особами, які в’їжджають в Україну з-за її меж. Завдяки цьому вдалося отримати перелік осіб, які повернулися, і з'явилася можливість контролювати питання їхньої самоізоляції.

На жаль, не всі громадяни повернулися через кордони,що розташовані на території Закарпаття, є й такі, котрі в'їхали. приміром, через Львівщину, а там аткого контролю з обліком не велося. 

"Ми моніторимо це питання, списки передаємо по реіонах, до офісу президента. Так само керівництво області постійно тримає зв'язок із поліцією, сільськими головами, райрадами, міськрадами, ми передали їм у розрізі територіальних одиницб перелік осіб, які перебували за кордоном. І кожен із цих людей  буде опрацьований на предмет дотримання умов самоізоляції", - додав Гетманенко.

Наразі, з його слів. таких людей перевірили 372 особи.

Проте вже є 15 протоколів по порушенню карантину – це Тячівський, Хустський, Великоберезнянський райони. 

Загалом, за словами в.о голови Закарпатської ОДА, у всіх районах по області створені штаби, щоб швидше координувати роботу по самоізоляції, по карантину. Учора були закриті всі ринки. В Ужгороді Епіцентри закриті. "Ми робимо все можливе, щоб убезпечити населення", - додав Гетманенко.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Дохтор 2020-03-24 / 15:49:15

    Так от, некомпетентність ОДА це головна катастрофа. Хто контролює діяльність цих штабів? Необхідно створювати незалежні мобільні групи і шляхом раптових рейдів відстежувати людей, оперативно їх штрафувати - це дієва профілактика для безмозглих заробітчан та інотуристів, які нажерлися парацетамолу і думають що здорові.

  2. берто 2020-03-24 / 15:29:33

    если не будет штрафов ,то все наплюют на карантин.