Богдан Андріїв: В Ужгороді на самоізоляції перебувають 253 особи, які повернулися з-за меж України   

Богдан Андріїв: В Ужгороді на самоізоляції перебувають 253 особи, які повернулися з-за меж України   
Про це міський голова заявив сьогодні під час брифінгу

 

Як відзначив Богдан Андріїв, місто долучилося до всіх протиепідемічних карантинних заходів, які тривають по країні, зокрема, громадський транспорт зупинений, що було дуже важливо. Зібрана інформація від закладів, установ, підприємств, до яких працівників потрібно довозити, відповідно, силами нашого комунального транспорту довозимо людей.

Зараз є домовленості з обслуговуючими організаціями щодо прибирання міста, вони прибирають та   обробляють місто дезінфікуючими засобами – щоб не допустити розповсюдження інфекції.

"Ми отримали списки громадян, які прибули з-за меж, патрульні з сімейними лікарями контролюють дотримання такими громадянами умов самоізоляції. 253 особи такі на обліку в місті, вони постійно перебувають під контролем", - уточнив мсіький голова.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Гарік 2020-03-24 / 16:00:25

    Знаємо ми ваш "контроль", хто зайде до самоізоляціоніста без відповідного захисту та матеріальної винагороди за особливі умови праці?. Якщо п.Андріїв дійсно це контролює і це докаже відео-фото доказами то він буде найкращим мером та надовго. Пока, на відмінну від ОДА, діє добре і у правильному напрямку.