Богдан Андріїв: Ужгородська міськрада під час карантину допоможе людям похилого віку, особам з інвалідністю

Богдан Андріїв: Ужгородська міськрада під час карантину допоможе людям похилого віку, особам з інвалідністю
Про це міський голова Ужгорода повідомив сьогодні під час брифінгу в Закарпатській ОДА.

 

Нагадаємо, сьогодні в облдержадміністрації керівництво області, очільних медзакладів, вдповідальні особи розповідали про ситуацію в регіоні.

Про те, що відбувається в Ужгороді, вкотре розповів міський голова Ужгорода Богдан Андріїв.

Зокрема, нагадаємо, він поінформував, що місто долучилося до протиепідемічних карантинних заходів, які тривають в  Україні, із минулої п’ятниці призупинено і роботу громадського транспорту. Працівників лікарень, амбулаторій, поліклінік, інших важливих для життєдіяльності міста служб  та підприємств довозять на роботу та з роботи силами комунального транспорту.

Також Богдан Євстафійович поінформував, що кожного дня міська рада отримує списки ужгородців, які прибули з-за кордону.

ЧИТАЙТЕ: Богдан Андріїв: В Ужгороді на самоізоляції перебувають 253 особи, які повернулися з-за меж України   

За словами Богдана Андріїва, ЦНАП, реєстраційні служби, окремі структури Ужгородської міської ради переважно надають громадянам послуги у режимі онлайн, консультують дистанційно, але якщо питання життєво важливі, то громадяни можуть звертатися у  Центр надання адмінпослуг, їх приймуть.

Міський голова Богдан Андріїв вкотре звернувся до ужгородців із проханням не виходити без потреби на вулицю, дотримуватися правил особистої гігієни, за можливості – підтримати літніх людей, бо щодо них ризиків найбільше.

Ужгородська міська рада також надасть допомогу сім’ям, що опинилися у складних життєвих обставинах, людям похилого віку, особам з інвалідністю. За інформацією департаменту праці та соціального захисту населення, таких в Ужгороді наразі близько 500, за кілька днів їм передадуть продуктові набори.

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

24 березня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів