Богдан Андріїв: майже 5 млн грн виділили з бюджету Ужгорода на надбавки медикам

Богдан Андріїв: майже 5 млн грн виділили з бюджету Ужгорода на надбавки медикам
Про це повідомили в Ужгородській міськраді з посиланням на керівника міста.

 

Міський голова Ужгорода Богдан Андріїв опублікував відповідний пост на своїй сторінці в мережі Фейсбук:

«Сьогодні, в умовах карантину, боротьби із поширенням коронавірусу лікарі, медичний персонал, працюють у складних умовах, найбільше наражають себе на небезпеку. Тому дав доручення і вже за березень медики наших комунальних закладів отримають, а дехто вже й отримав, надбавки до заробітної плати. Спрямували на це з міського бюджету майже 5 мільйонів гривень. Стимулюючі виплати отримали працівники центральної міської клінічної лікарні – на суму 2 млн 414,5 тис. грн, міської поліклініки – на 1 млн 748,8 тис. грн та міської дитячої лікарні на 789 тис. грн», – повідомив міський голова Богдан Андріїв і подякував лікарям та медперсоналу за щоденну самовіддану роботу. 

Також в Ужгороді на протидію коронавірусній інфекції – придбання апаратів штучної вентиляції легень, респіраторних медичних масок, протичумних костюмів, дезінфекційних засобів, спиртовмісних септиків, тестів, моніторів пацієнта – виділили додатково 11,4 млн грн. Таке рішення прийняли на позачерговій сесії міськради 17 березня.

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

01 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Піонер 2020-04-01 / 16:14:00

    Це дуже правильно. Ще б було добре обмежити те дурне лазання на вулицях пенсіонерів та дітваків, а особливо алкашів у Новому районі біля базарчика і Вопака, у сусідніх дворах. Вже зранку пють якийсь денатурат з базарчика - там одна жона торгує ніби вином.