Контролери «Закарпаттяобленерго» рознесуть споживачам рахунки за електроенергію

Контролери «Закарпаттяобленерго» рознесуть споживачам рахунки за електроенергію
рознесутьспоживачам рахунки за електроенергію Чимало краян звертаються, телефонують цими днями до ПрАТ «Закарпаттяобленерго» з питанням, чи рознесуть контролери рахунки з огляду на обмежувальні заходи?

 

Інформуємо споживачів, що в цьому сенсі нічого змінено не буде: контролери вже традиційно рознесуть рахунки всім споживачам електричної енергії, вкинуть їх у поштові скриньки краян. При цьому наголошуємо, що наші працівники при виконанні своїх обов’язків користуються всіма передбаченими захисними засобами, при роботі для них передбачена постійна дезінфекція рук.

Водночас нагадуємо, що в ПрАТ «Закарпаттяобленерго» працюють безкоштовні сервіси, які дозволяють вносити показники лічильника, формувати та оплачувати рахунки. Зокрема, йдеться про Електронну абонентську книжку ПрАТ «Закарпаттяобленерго» – сервіс, який дозволяє, не виходячи з дому, передати показники засобу обліку, оплатити рахунок, а також контролювати своє споживання та нарахування за спожиту електричну енергію.

Передавати показники можуть:

- побутові споживачі https://pay.zakarpat.energy/home

- юридичні споживачі https://pay.zakarpat.energy/company

Вносити показники лічильника можна:

- звернувшись до кол-центру за номером 0-800-5-16-20

- за допомогою операторів мобільного зв’язку

+38 099 010 16 20 (Водафон);

+38 067 010 16 20 (Київстар);

+38 073 010 16 20 (Лайфселл),

- за допомогою чат-ботів у Viber, Telegram та Facebook Messenger (дивіться інструкцію на сайті за посиланням https://zakarpat.energy/…/chat-bot-dlya-peredachi-pokaziv-…/),

Адміністрація ПрАТ «Закарпаттяобленерго» щиро вдячна всім сумлінним споживачам за вчасне внесення показників і оперативну оплату рахунків за електроенергію! Нагадуємо вам, що платіжна дисципліна в нинішній час – це запорука стабільного електропостачання всієї Закарпатської області!

Пресслужба ПрАТ «Закарпаттяобленерго»

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів