В Ужгороді 17 працівників міської клінічної лікарні відправлено на самоізоляцію через COVID-19

В Ужгороді 17 працівників міської клінічної лікарні відправлено на самоізоляцію через COVID-19
Щодо ситуації із захворюванням на коронавірус в Ужгороді.

 

Як інформує управління охорони здоров’я Ужгородської міської ради, у пульмонологічному відділенні центральної міської клінічної лікарні із діагнозом «пневмонія» проходили лікування четверо осіб, у яких були відібрані взірці на дослідження на CОVID-19. Взірці були доставлені у ДУ «Закарпатський обласний лабораторний центр МОЗ України», результати дослідження виявилися позитивними. Хворих переведено в обласну інфекційну лікарню.

Сьогодні мобільна бригада відібрала взірці біоматеріалів у 17 працівників центральної міської клінічної лікарні: це працівники приймального відділення, лабораторії та працівники пульмонологічного відділення, які контактували з пацієнтами, хворими на CОVID-19 та їхніми біоматеріалами. Їх відправлено на самоізоляцію додому, стан їхнього здоров'я контролюватимуть сімейні лікарі.

Сьогодні ж проведуть забір взірців у працівників міської поліклініки, які контактували з пацієнтом, хворим на CОVID-19, а також мобільна бригада виїде взяти взірці біоматеріалу у дитини, яка зараз із матір’ю вдома. Йдеться про родину ужгородців, що ми повідомляли вчора.

Ужгородська міська рада. Офіційна сторінка

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

06 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

  1. Дохтор 2020-04-06 / 14:29:29

    Якщо медпрацівники дали себе заразити через свою безпечність або непрофесійність то що говорити про інших. Тому лікарні і є джерелом захворювань. А нам і далі розказують про якусь міфічну "готовність". Виходить що допомоги від лікарів нічого чекати от тому люди і уникають лікарень. Не треба було плескати в лодоні про готовність а думати було про те, як себе захистити. От і пожинаємо те що заслужили.