#поряднийчелендж: Закарпатці розважаються на карантині віджиманнями, вином та кулінарією. Долучайтеся!

#поряднийчелендж: Закарпатці розважаються на карантині віджиманнями, вином та кулінарією. Долучайтеся!
Якщо усі вікна помиті, хата заметена, крани відремонтовані, діти зайняті, а фільми та книжки закінчилися, то є ідея! Вже майже місяць порядні закарпатці сидять по хатах на карантині і задля розваг повсяк час доводиться щось вигадувати. От і вигадали. #поряднийчелендж. Долучайтеся!

 

Запустили челендж на сторінці мукачівського ресторану Графський двір. Умови участі не лише прості, але й корисні та примні:

  • Відіжміться 10 разів від підлоги. Кіть не можете, вадь не хочете – замініть одне віджимання на ковток домашнього винця.
  • Пройдіть онлайн-курс по вивченню іноземної мови. Айбо кіть вам не йде, та ліпше вивчіть пару нових закарпатських слів і розкажіть про це. Найдете цікаві – пишіть у коментарі, і ми ся повчимо.
  • Почніть готувати. На страви рівню мішленівських ресторанів не орієнтуйтеся, але новий рецепт паски файно би опанувати. Приготуєте – відмічайте нас!

Одним із перших умови челенджу виконав туризмознавець Федір Шандор. І поділився результатами у соцмережах.

І якщо тобі не передали челендж, то будь першим серед своїх друзів, хто виконає умови і розбавить карантинну стрічку оригінальним дописом. Чи тобі слабо?

Uzhgorod.net.ua

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

09 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів