Господині, зберігайте: омлетний торт з овочами й сиром
![Господині, зберігайте: омлетний торт з овочами й сиром](/images/news/2020/4/max/413518_1.jpg)
Що може бути простіше і смачніше, ніж посмажити на сніданок омлет? Правда, якщо готувати цю улюблену багатьма страву щодня, то вона може швидко набриднути. Але тільки якщо ви не знаєте, як, додавши просту начинку, перетворити звичайний омлет в повноцінне — красиве і ситне частування для всієї родини. Такий оригінальний торт-омлет можна змінювати і вдосконалювати як завгодно.
Необхідні інгредієнти для тіста:
- Яйця — 12 шт.
- Борошно — 250 г
- Кисломолочний сир — 250 г
- Сіль, перець — за смаком
Для начинки:
- Червоний солодкий перець
- Жовтий солодкий перець
- Печериці
- Шпинат (можна купити заморожений продукт або обсмажити свіжий шпинат)
- Кисломолочний сир
- Солоні огірки
- Твердий сир (в ідеалі, різних сортів)
- Моцарела
- Мускатний горіх
- Шматочки бекону
- Зелена цибуля
Як приготувати омлетний торт з овочами і сиром:
- Замішуємо тісто з яєць, борошна та кисломолочного сиру. Приправляємо сіллю і перцем.
- Для першої начинки змішуємо обсмажений шпинат з кисломолочним сиром або додаємо в нього трохи вершків. Наливаємо приблизно шосту частину тіста на сковороду і, коли млинець просмажиться з одного боку, кладемо на нього шар шпинату. Приправляємо мускатним горіхом і, накривши кришкою, обсмажуємо до готовності. Готовий млинець посипаємо моцарелою.
- Готуємо наступний шар: наливаємо тісто на сковороду, а в якості начинки додаємо шматочки жовтого солодкого перцю. Готовий млинець посипаємо сиром одного сорту і кладемо поверх першого.
- Для третього шару у нас є начинка з шматочків печериць — додаємо їх прямо в тісто на сковороді. А коли млинець готовий, посипаємо сиром — краще взяти сир іншого сорту, а не той, що був в пункті 3.
- В четвертий млинець додаємо шматочки солоних огірків, а потім посипаємо його моцарелою. І не забуваємо складати шари один на одного рівною стопкою.
- Наступний шар робимо з шматочками червоного перцю і сиром.
- Нарешті, готуємо останній млинець — вже без начинки — і кладемо поверх інших. Посипаємо його залишками сиру і додаємо шматочки бекону.
- Закріплюємо всі млинці шпажками і ставимо в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.
До теми
- Укрзалізниця запускає нові зручні нічні сполучення Закарпаття та Прикарпаття зі Львовом та Києвом
- Я працюю в AgroGloryTime: правда про важку працю, успіхи та нашу команду
- Рятувальники застерігають: на Закарпатті сьогодні вночі і завтра вранці туман та ожеледиця!
- Обережно, небезпечний контент з TikTok: діти страждають через необдумані експерименти!
- Відсьогодні на Закарпатті розпочинають «Школу безпеки 2.0» для жінок та дівчат
- Топ-5 термальних курортів Закарпаття: релакс та перезавантаження
- Майбутнє українського агробізнесу: нові підходи для нових ринків від AgroGloryTime
- Закарпатці можуть отримати грантову підтримку від УКФ для реалізації власних культурних проєктів
- Громадська організація «Мегасоціум» запрошує журналістів та всіх бажаючих
- Хто складатиме НМТ у 2025 році: ключові вимоги та особливості вступної кампанії
- Закарпатцям нагадують про небезпечність африканської чуми свиней
- Цивільна дієздатність: коли настає і в яких випадках може бути обмежена чи втрачена
- У яких випадках прийом ліків може обернутися чималим штрафом у розмірі 17 тисяч гривень для водіїв
- Із 1 січня 2025 року Програма “Доступні ліки” розширилася на 52 препарати
- Мукачівський прикордонний загін здійснює набір на військову службу за контрактом!
- Як уберегти техніку під час відключень світла?
- Завтра, 3 січня, на Закарпатті погіршення погоди - синоптики попереджають про значні снігопади, хуртовини та ожеледицю
- Основні помилки під час налаштування реклами в Google Ads
- Поради закарпатцям, як подбати про пожежну безпеку на свята
- До уваги закарпатців! Графік відключення світла на понеділок, 30 грудня
До цієї новини немає коментарів