Господині, зберігайте: омлетний торт з овочами й сиром

Що може бути простіше і смачніше, ніж посмажити на сніданок омлет? Правда, якщо готувати цю улюблену багатьма страву щодня, то вона може швидко набриднути. Але тільки якщо ви не знаєте, як, додавши просту начинку, перетворити звичайний омлет в повноцінне — красиве і ситне частування для всієї родини. Такий оригінальний торт-омлет можна змінювати і вдосконалювати як завгодно.
Необхідні інгредієнти для тіста:
- Яйця — 12 шт.
- Борошно — 250 г
- Кисломолочний сир — 250 г
- Сіль, перець — за смаком
Для начинки:
- Червоний солодкий перець
- Жовтий солодкий перець
- Печериці
- Шпинат (можна купити заморожений продукт або обсмажити свіжий шпинат)
- Кисломолочний сир
- Солоні огірки
- Твердий сир (в ідеалі, різних сортів)
- Моцарела
- Мускатний горіх
- Шматочки бекону
- Зелена цибуля
Як приготувати омлетний торт з овочами і сиром:
- Замішуємо тісто з яєць, борошна та кисломолочного сиру. Приправляємо сіллю і перцем.
- Для першої начинки змішуємо обсмажений шпинат з кисломолочним сиром або додаємо в нього трохи вершків. Наливаємо приблизно шосту частину тіста на сковороду і, коли млинець просмажиться з одного боку, кладемо на нього шар шпинату. Приправляємо мускатним горіхом і, накривши кришкою, обсмажуємо до готовності. Готовий млинець посипаємо моцарелою.
- Готуємо наступний шар: наливаємо тісто на сковороду, а в якості начинки додаємо шматочки жовтого солодкого перцю. Готовий млинець посипаємо сиром одного сорту і кладемо поверх першого.
- Для третього шару у нас є начинка з шматочків печериць — додаємо їх прямо в тісто на сковороді. А коли млинець готовий, посипаємо сиром — краще взяти сир іншого сорту, а не той, що був в пункті 3.
- В четвертий млинець додаємо шматочки солоних огірків, а потім посипаємо його моцарелою. І не забуваємо складати шари один на одного рівною стопкою.
- Наступний шар робимо з шматочками червоного перцю і сиром.
- Нарешті, готуємо останній млинець — вже без начинки — і кладемо поверх інших. Посипаємо його залишками сиру і додаємо шматочки бекону.
- Закріплюємо всі млинці шпажками і ставимо в розігріту до 175 градусів духовку на 25 хвилин.
До теми
- На Закарпатті розпочали вакцинацію диких тварин проти сказу
- Міжміські перевезення залізничним транспортом – які права мають пасажири
- Знайомства в Інтернеті: як не стати жертвою шахраїв
- «Схилами полонини Боржави»: відкрито реєстрацію на пізнавальну подорож для дітей
- На Закарпатті розпочали перерахунок житлових субсидій на опалювальний сезон
- ЄСВ для ФОПів: що змінилося з 1 жовтня – роз'яснюють закарпатські податківці
- До уваги водіїв! Із 6 жовтня перекриють міст на дорозі Ужок – Нижні Ворота: дивіться схему об’їзду
- Закарпатські патрульні нагадують водіям про загальні вимоги до номерних знаків
- Закарпатські громади можуть отримати підтримку енергоефективних проєктів
- Як сплатити штраф за порушення ПДР?
- Із Portmone та чат-ботом «ТОЛК Закарпаття» гроші на рахунку вже за кілька годин!
- «Укрзалізниця» змінила рух низки поїздів через ремонт колії в Карпатах: обмеження діятимуть до 15 жовтня
- "Закарпаттяобленерго" нагадує окремі правила безпеки у поводженні з енергооб'єктами
- Шахраї «продають» неіснуючі авто — з фейковими довідками МВС
- Як отримати статус особи з інвалідністю внаслідок війни?
- Пацієнти з катарактою можуть безоплатно отримати послуги зі встановлення штучного кришталика і у трьох медзакладах Закарпаття
- Із 1 жовтня у Польщі змінюються правила для українських водіїв
- Масові заходи на Закарпатті відтепер треба погоджувати у ТЦК
- До уваги міжнародних перевізників та водіїв! Нові правила у єЧерзі: без заявок у модулі “Шлях”
- Закарпатський обласний ЦКПХ: кашлюк не зник — подбайте про вакцинацію

До цієї новини немає коментарів