Обстановка на українсько-угорському кордоні в Закарпатті, – деталі від прикордонників

Обстановка на українсько-угорському кордоні в Закарпатті, – деталі від прикордонників
Наразі спостерігається суттєве збільшення кількості наших співвітчизників, які повертаються з-за кордону через пункт пропуску «Тиса» на Закарпатті. Лише з початку доби на в’їзд в Україну оформлено понад 1000 осіб. Також ситуативна кількість українців очікує на оформлення перед угорським пунктом пропуску «Захонь». Це пов’язано з епідеміологічною ситуацією, через яку наші співвітчизники воліють повернутися додому, та з прийдешніми Великодніми святами.

 

Просимо подорожніх зберігати спокій та з розумінням ставитися до ситуації, що склалася. Переконуємо, що вживаємо усіх можливих заходів задля швидкого та комфортного оформлення громадян України. Задля прискорення контрольних операцій у пункті пропуску «Тиса» залучено вдвічі більше персоналу, виділено додаткові смуги руху.

Спільно з Закарпатською облдержадміністрацією організовано перевезення подорожніх через кордон 12 автобусами, організованими Закарпатською облдержадміністрацією на договірних умовах з приватними перевізниками. Кожні декілька години з угорськими колегами проводяться прикордонно-представницькі зустрічі, на яких вирішуються питання щодо порядку запуску та оформлення громадян. Усі можливі питання щодо перетину кордону оперативно  вирішуються на місті. У разі необхідності, просимо телефонувати на «Гарячу лінію» Чопського прикордонного загону: 0312711322.

Пресслужба Чопського прикордонного загону

Читайте наші найцікавіші новини також у Інстаграмі та Телеграмі

 

11 квітня 2020р.
-->

До теми

Коментарі:

    До цієї новини немає коментарів